Ми у Facebook
08.02.2015, 11:20

Спогади однокласниці про загиблого в АТО героя з Рівненщини Василя Жука

Вигуки "Герої не вмирають!" вимовляти жителям Рівненщини стає з кожним разом все важче. Адже люди не можуть повірити у те, що війна забирає кращих синів України.
28 січня у Здолбунові прощалися із 23-річним військовослужбовцем Василем Жуком, який загинув у зоні АТО, захищаючи Україну. Попрощатися із героєм прийшли сотні місцевих жителів.

Навіть стримані чоловіки не могли приховати сліз на очах, адже важко проводжати в останню путь такого молодого, такого щирого, вірного патріота України.

У соціальних мережах жителі області теж висловлюють співчуття родині Героя.

Своїми спогадами про хлопця на своїй сторінці у фейсбук поділилася однокласниця Василя Ольга Ферар:

"Поховали героїчно погинувшого мого однокласника - кіборга Василя Жука. Він стояв за кожного з нас. І ці давно затерті слова не чіпляють нікого, і сюжети на тв України вийшли якісь стандартно звичними. Серце болить бо йдуть найкращі на вірну смерть туди, де те, що вони захищають їх не захищає. Ми твердим що не забудем, а мати плаче бо не вернути. і не хочем ми героїв -ми хочем наших хлопчиків живими. Я не кричу Путін такий то- бо у нас всі такі. вороги народу-і давно вже забули що слуги. всі хто не силовикі, всі йдуть захищати туди де нас просять забратись. Хлопчики вертайтесь".

Крім того, дівчина додала світлини зі шкільного альбому:





СТАТТІ ДО ТЕМИ:

На Рівненщині сотні людей прийшли попрощатися із загиблим героєм АТО [ФОТО]

У зоні АТО загинув військовослужбовець з Рівненщини





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ