Ми у Facebook
08.02.2015, 11:15

Зміни у графіку руху поїздів через Рівне, Здолбунів

Із 30 січня 2015 на пасажирів Укрзалізниці, які хочуть дістатися зі Львова, Рівненщини та Волині на південь України до узбережжя Азовського моря, чекають зміни у розкладі руху поїздів.
На фото: вокзал станції Рівне. Фото: Wikimedia

У зв'язку зі зменшенням попиту через станцію Мелітополь курсуватимуть лише три пари поїздів далекого сполдучення. Одні маршрути скасували, інші - об'єднали. Так, замість двох потягів 86/85 Новоолексіївка-Львів і 88/87 Новоолексіївка-Ковель із 30 січня буде лише один - № 88/86 (87/85) Новоолексіївка-Ковель-Львів, який ходитиме тільки по парних числах.

Довідка: Станція Новоолексіївка — вузлова вантажно-пасажирська залізнична станція Запорізької дирекції Придніпровської залізниці. З 26 грудня 2014 року, у зв'язку із припиненням руху поїздів далекого слідування до Криму, станція Новоолексіївка є кінцевою для усіх поїздів, що доти курсували до Сімферополя або Севастополя.

Щоб збільшити, натисніть
Щоб збільшити, натисніть


Потяг № 78 Ковель-Москва з 29 січня курсує щоденно. Але час відправки зі станції Ковель тепер 08:57 (до 28 січня було 08:23). Зі станції Рівне цей поїзд вирушає на 13 хвилин пізніше, ніж раніше – о 12:39, зі Здолбунова – о 13:08 (було 12:51). Час прибуття на кінцеву станцію не змінився.

Щоб збільшити, натисніть
Щоб збільшити, натисніть


Також із 29 січня частково змінився розклад руху швидкого фірмового поїзда «Слобожанщина» № 111 Харків-Львів на ділянці Південно-Західної залізниці від Шепетівки (Хмельницька область) до Острога (Рівненська область). Тепер цей потяг має стоянки у Шепетівці-1, у Славуті-1, у Кривині, в Острозі. Далі від Здолбунова до Львова він курсує за звичним розкладом.

Про це інформує офіційний сайт Укрзалізниці.


СТАТТІ ДО ТЕМИ:
До уваги рівнян! Три потяги на Львівській залізниці скасовано, ще три - змінили рух
Укрзалізниця: розклад руху пасажирських поїздів + Телефони довідкових служб вокзалів





На правах реклами