Ми у Facebook
08.02.2015, 09:45

Рівненський комісар – про введення офіційної плати за звільнення від призову

В.о. рівненського обласного війського комісара Михайло Твердохліб розмірковує над ймовірністю запровадження оплати для звільнення від служби в армії.
Неодноразово така ініціатива лунала з вуст нардепів. Зокрема встановити оплату за звільнення від призову пропонував Семен Семенченко - від 40 до 100 тис гривень, що на його думку, мало б профінансувати армію.

Журналіст порталу "ЧаРівне.інфо" запитав пана Твердохліб як він ставиться до таких нововведень. Військовий комісар не проти цієї норми, але, каже, лише у мирний час:

- Кожен має займатись своєю справою. Я вважаю, що треба провести опитування серед населення. Раніше я схилявся до цього. Але у воєнний час в мене є сумніви щодо цього. Все-таки, думаю, якщо така ідея народилася, то потрібно через соціологічні служби опитати людей, скільки вони згодні платити, яка в них є можливість. Адже в кожному регіоні – різні прибутки. Якщо люди згідні, якщо це підтримують, то в мирний час можна запровадити таку систему. Але не у військовий час – в мене є сумніви у доцільності цього.

Статті по темі:

У Рівненській області розпочалася четверта хвиля мобілізації
Хто не підлягає під мобілізацію у 2015 році [ІНФОГРАФІКА]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ