Ми у Facebook
09.02.2015, 12:45

Рівненщина: засуджені Дубенської виправної колонії взяли участь у турнірі з міні-футболу

5 лютого 2015 року відбувся турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті Героїв битви під Крутами, який організували спорткомітет Дубенської міської ради.
В футбольному турнірі взяли участь команди «Гера», володар золотих медалей минулорічного відкритого чемпіонату м. Дубна по міні - футболу «Кубок Геральдики», «Імпульс» - бронзовий призер чемпіонату Дубенського району, місцева ДЮСШ «Спартак» - неодноразовий переможець змагань серед юнаків, та в якості заохочення, згідно статті 144 Кримінально-виконавчого кодексу України, команда вихованців Дубенської виховної колонії управління ДПтС України в Рівненській області.



Перший матч проти фаворита турніру «Гери» видався для засуджених досить складним. Для вихованців незвично було грати на майданчику з штучним покриттям, тому після першого тайму поступалися з рахунком 0-6. Але команда знайшла у собі сили та положення поступово почало вирівнюватися. Так, як часу було обмаль, тривалість тайму–10 хвилин, то наздогнати суперника не вийшло, кінцевий рахунок 8 - 11.



Другий матч проти ДЮСШ «Спартак» став справжнім боєм, де засуджені відчувши, що можуть обіграти місцевих футболістів пішли всіма силами в атаку і спромоглися забити більше ніж суперник, в підсумку 3-2. На матч проти «Імпульса» напевно сил майже не залишилось, тому поразка 3-7.



«В підсумку команда вихованців Дубенської ВК посіла призове третє місце, що свідчить про досить вдалий дебют на місцевому рівні», - розповідає начальник установи Валентин Марач.

Команда засуджених установи справили про себе досить приємне враження серед вболівальників та любителів футболу Дубенщини.


Читайте також:


У Рівному футболом буде заправляти Олексій Хахльов

Рівненський борець став другим в Ірані





На правах реклами