Ми у Facebook
10.02.2015, 09:15

Рівненщина: бюджети отримали понад 7 мільйонів гривень

У січні 2015 року до місцевих бюджетів Рівненської області надійшло 91,6 мільйонів гривень податкових доходів, що на 7,2 мільйона більше, ніж передбачалося.
Начальник ГУ ДФС у області Дмитро Зайцев зазначає, що традиційно у їх дохідній структурі домінуючу частку займає податок на доходи фізичних осіб. Його збір становить 64,3 млн. грн., що на 4,3 млн. грн. більше, ніж очікувалося.

Друге місце у місцевих бюджетах Рівненщини займають податки від малого бізнесу краю. «Спрощенці» перерахували до місцевих бюджетів 12,1 млн. грн. єдиного податку, перевищивши прогнозні показники на 656,7 тис. гривень. Зокрема, фізичні особи — підприємці сплатили 10,3 млн. грн., малі підприємства — 1,8 млн. грн.

Третьою вагомою складовою доходів місцевих скарбниць стала плата за землю. У січні землекористувачі спрямували до казни 9,9 млн. грн., порівняно із запланованим, вони сплатили на 826 тис. грн. більше. У січні 2014 року ця цифра складала 8,8 млн. грн.

— Ці результати показують високу свідомість платників податків нашого краю та вказують на хороший старт у новому році. Маю надію, що такими і ще кращими будуть ці результати у кінці року, адже взятий темп не можна збавляти, а лише нарощувати, — зазначає головний податківець області.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Рівненській області.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:


У військовому зборі сталися зміни в оподаткуванні


Бізнесу Рівненщини пробачать приховані податки в обмін на 5%

У Рівному діє антикорупційний сервіс





На правах реклами