Ми у Facebook
10.02.2015, 22:00

Гості програми "Ранкова кава" тепер і на сторінках глянцевого журналу "ВІТАЄМО!" [Фото+Відео]

Відомі, успішні, активні рівняни ось уже більш як півроку щотижня розповідають про себе і свою справу відвідувачам порталу OGO.ua. А інтерв'ю деяких гостей програми "Ранкова кава" тепер ви можете прочитати і у свіжому випуску журналу "ВІТАЄМО!".
Перший випуск програми "Ранкова кава" вийшов на Рівненському інформаційному порталі OGO.ua на початку квітня. Нині відзнято вже понад чотири десятки передач - не лише у кав'ярнях чи ресторанах, а і в аудиторіях вищих навчальних закладів, у кабінетах керівників, на будівельному майданчиках, у медичних закладах, на промислових підприємствах... Мобільна і креативна творча команда проекту готова до нових невпинних експериментів - відтак, кожна програма виходить особливою, а творці "Ранкової кави" прагнуть постійно вдосконалюватись та приємно дивувати глядача!

ОЗНАЙОМИТИСЯ З ВИПУСКАМИ ПРОГРАМИ

У рівненському глянцевому журналі "ВІТАЄМО!", черговий випуск якого вийшов на початку грудня 2014 року, також була розміщена спеціальна тематична рубрика "Ранкова кава". Читачі журналу можуть теж дізнатися про цікавих та активних рівнян.

ЧИТАТИ ЗИМОВИЙ ВИПУСК ОНЛАЙН

Наталія ПОЛІЩУК, масажист



Жанна ТАБАЧУК, практикуючий психолог, хіромант



ЧИТАТИ ВЕСНЯНИЙ ВИПУСК ОНЛАЙН

Іван ДІДУЛА, директор ПП "Рівне-Інжиніринг"



ЧИТАТИ ЛІТНІЙ ВИПУСК ЖУРНАЛУ

Сергій МАЛЕШ, дерматовенеролог






На правах реклами