Ми у Facebook
10.02.2015, 21:05

ФОТО - На вулиці Коновальця у Рівному потруїли собак

У соціальній мережі "ВКонтакті" користувач Михаил Valefort розмістив світлини, на яких одна отруєна собака бореться за життя, а інша вже померла.
Ця подія трапилася на вулиці Коновальця, поряд з будинком №7. Собака, яка ще бореться за життя, мучиться у конвульсіях.

Ось що про все це розповів Михаил Valefort:

Цим повідомленям в першу чергу хочу попрости допомоги!!! Вчора ввечері хтось на районі Північне підкинув отруєну їжу місцевм безпритульним собачкам. Як висновок одна померла, а друга в сильних агоніях бореться і мучиться за своє життя. Всіх не байдужих прошу допомогти їй. Тут вже потреба не в їжі чи воді, а в кваліфікованому ветеринарі який зміг би її врятувати. Собачка чекає на допомогу по вул. Коновальця 7 біля арки навпроти Століт. Як би не відкладні справи, я б сам цим питанням зайнявся.

По-друге. Я все розумію, іноді вони нам заважають, ми боїмося за себе і за власних дітей. І ніби як дії спрямовуєте на благо людей. Але це не гуманні дії, які несуть в собі страждання, агонії, каліцтво і смерть. Я сьогодні це побачив власними очима і відчув власним серцем, як це коли біля тебе помирає в конвульсіях, агонії болю живе створіння. І питається за що їй такі страждання? Адже є більш гуманніші рішення, які ви і так знаєте. Як ви відноситеся світу, так світ відноситься і до вас. Насправді цим кроком ви нічого не змінили. Не стало краще, не стало безпечніше. Тому прошу задуматись над простим питанням. Як змінити світ на краще? Можна почати із банальних речей. Наприклад нагодувати собачку чи котика і по можливості дати притулок. І тоді безпритульні собачки не будуть лізти в наше життя, і все зміниться на краще. Я в цьому впевнений. Життя як бумеранг, воно вернеться із вдячністю, або ж з горем. Все залежить від ваших дій.







СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Рівняни знову бідкаються на жахливі отруєння собак

Рівне: у собаки-бандерівки знайшли онкозахворювання





На правах реклами