Ми у Facebook
10.02.2015, 12:00

Рівнян закликають долучатися до конкурсу екопроектів

ілюстративне фото

Рівнянам, які не байдужі до теми екології і бажають популяризувати екоініціативи, пропонують взяти участь у конкурсі екобудівель.

Переможець конкурсу екобудівель отримає приз - 10 тисяч гривень.

- ому б і Рівне не наблизити принаймні трішки до формату екоміста? Першим кроком у цьому я вважаю може стати конкурс “ЕКОбудинок — життя в гармонії”, на який рівняни можуть придумати та подати свій проект екобудівлі. Вимоги до проекту будівлі - це використання не обов’язково традиційних, але екологічних матеріалів. Перевага надається максимально доступним та дешевим матеріалам, - говорить організатор конкурсу, депутат Рівнеради Святослав Євтушенко.

Проект не обов’язково має відповідати всім вимогам ДБН та ДСТУ, що прийняті у сучасному проектуванні, але бути максимально наближеним до них. Тобто, це повинен бути текстовий та графічний документ, який придатний для передачі в будівельну організацію для виконання безпосередньо монтажно-будівельних робіт. На конкурс потрібно подати текстовий опис проекту (до 3 сторінок друкованого тексту), ескіз, детальну візуалізацію, види та розрізи, макет (не обов’язково), робочі креслення наближені порядком та способом виконання до ДБН, що регламентують проектні роботи. А також орієнтовний кошторис на будівництво.

Крім того необхідно додати коротку інформацію про автора проекту та його контакти. Прийом робіт триватиме з 16 лютого до 1 серпня. Усі, надіслані на конкурс роботи публікуватимуться на сторінці моєї громадської приймальні у “Фейсбуці”. Надсилати проекти можна на електронну адресу evtushenko_rv@ukr.net або ж на сторінку громадської приймальні у “Фейсбуці”. Переможця конкурсу оберуть члени журі.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Рівненщина: жінки-переселенки народили 15 немовлят

У центрі зайнятості більше не реєструватимуть трудові договори між працівниками та підприємцями





На правах реклами