Ми у Facebook
10.02.2015, 10:50

Мешканець Рівненщини через жарт із вибухом опинився у психлікарні

Житель Рокитнівщини ще у квітні 2014 року повідомив, що бажав вчинити вибух у селищі Рокитне. Причину вибуху чоловік пов’язав із невиплатою його дружині соціальної допомоги.

На лінію 102 зателефонував невідомий, який повідомив, що хоче вчинити вибух на території селища Рокитне, який пов’язує із невиплатою його дружині соціальної допомоги.

Через декілька годин після повідомлення про вибух міліціонери встановили особу, яка анонімно повідомила про загрозу безпеці громадян. Зловмисником виявився мешканець села Сновидовичі Олег. Раніше він проблем із законом не мав, але в момент заподіяння цього злочину страждав на розумову відсталість, обтяжену наслідками черепно-мозкової травми та алкоголізму.

За частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Минулого року Рокитнівський районний суд виніс вирок Олегові, відповідно до якого чоловікові доведеться відповісти за свій невдалий жарт примусовим лікуванням в психіатричній лікарні.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Вибух на Рівненщині: троє людей у важкому стані

Нові подробиці вибуху на Рівненщині, у якому постраждало троє людей

За інформацією СЗГ УМВС України в Рівненській області.





На правах реклами