Ми у Facebook
10.02.2015, 12:15

Оцінюємо без Фреймут - Вам слово!

Сайт відгуків catalog.ogo.ua запрошує рівнян до обговорення рівненських кафе, барів та ресторанів.
Друзі, разом з вами ми спробуємо визначити кращий заклад для відпочинку в категорії “кафе, бари, ресторани” Рівного. Пропонуємо вам розповісти, в якому кафе чи ресторані у місті вам затишно, зручно і комфортно. А де, навпаки, є питання до адміністрації, обслуговуючого персоналу чи до якості їжі.

Впевнені, що у кожного рівнянина є своє особливе місце, де можна спокійно посидіти з друзями, сім’єю, провести ділову зустріч чи влаштувати масштабні гуляння. Просто смачно та недорого пообідати. Не мовчіть і обов’язково напишіть про свої враження, пропозиції, розкажіть, що вам подобається у тому чи іншому закладі, а що дратує чи обурює. Кожне ваше зауваження прийметься до уваги, адже опитування на сайті catalogo.ogo.ua створено саме для того, щоб визначитися із найкращими!Щоб покращити ті моменти, які незадовольняють вас у інших закладах. Приєднуйтесь до обговорення і висловіть свою точку зору!

Далі в спецпроекті ми пропонуватимемо користувачам оцінити роботу рівненських салонів краси, вузів, саун, туристичних фірм та служб таксі. Не залишайтеся осторонь, адже саме ваш голос може стати вирішальним у визначенні рейтингу того чи іншого закладу!
Сайт catalog.ogo.ua - це каталог компаній, де можна залишати відгуки про сервіс компаній та виставляти їм оцінки. Таким чином, рівняни мають можливість обрати дійсно надійного постачальника або виконавця, якого рекомендують самі ж споживачі. Тому catalog.ogo.ua і є першим “народним” інтернет-каталогом у Рівному - саме оцінки і відгуки користувачів ми ставимо на перше місце. Завдяки мінімалістичному дизайну каталогу знайти для себе те, що потрібно, дуже просто - чи то навчання, побутові послуги (ремонт взуття, виготовлення ключів, сантехніки, електрики), спортивні секції чи будь-що інше.

Не зволікайте і оцініть!

Статті до теми:


Каталог ОГО — реальні відгуки!





На правах реклами