Ми у Facebook
10.02.2015, 11:10

Син нардепа з Рівненщини потрапив у смертельну ДТП

Старший син лідера парламентської фракції Блок Петра Порошенка Юрія Луценка, Олександр, потрапив у ДТП у ніч на 9 лютого.
Щоб унеможливити будь-які провокації з цього приводу нардеп, уродженець Рівненщини, Юрій Луценко вирішив сам розповісти усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Депутат розповів, що в ніч на понеділок Олександр Луценко повертався машиною від друзів – і в столичному районі Нивки в його машину врізався "Ланос", який рухався зустрічною смугою на великій швидкості.

- Син трохи здав ліворуч, тому удар прийшовся на порожнє пасажирське сидіння. Він має незначні ушкодження ніг, але далі подушка безпеки його врятувала", - сказав Юрій Луценко. - На жаль, людина, яка врізалася в машину мого сина, загинула. Це працівник МВС, також молодий хлопець, 89-го року народження".

За словами Юрія Луценка, його син здав аналізи і пройшов експертизи, які довели, що він не перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

- Є матеріали з камер спостереження сусідніх будинків, які доводять, що мій син не був винуватцем ДТП. Після проведення слідчих дій та здачі аналізів він приблизно о 6-й ранку приїхав додому, - сказав депутат. - Звичайно, що він перебуває у напівшоковому стані, але я виступаю за повну прозорість процесу і всіх слідчих дій.

Джерело: "Українська правда"

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Партію Порошенка на Рівненщині очолив журналіст

Рівненський художник Юрко Журавель зобразив в карикатурі преговори Меркель, Олланда і Путіна





На правах реклами