Ми у Facebook
11.02.2015, 11:35

На Рівненщині парубок загинув через алкоголь?

9 лютого опів на десяту ранку до чергової частини Радивилівського РВ УМВС надійшло повідомлення про те, що на польовій дорозі, між вулицями Шкільна та Зелена села Хотин лежить чоловік без ознак життя. Бездиханне тіло помітила 53-річна мешканка сусіднього села, коли йшла у справах.

Цим чоловіком виявився 25-річний безробітний Микола, який проживав у селі Хотин. Він лежав лицем до землі у спортивних штанях і кофті. Неподалік нього знаходились кросівки, куртка, брюки та шапка.

Слідчо–оперативна група з’ясувала, що напередодні Микола разом зі своїм приятелем до 22 години розпивали спиртне в господарстві останнього. Згодом Микола пішов додому. Правоохоронці також встановили, що чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку та зловживав спиртним.

- Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), - розповів начальник Радивилівського РВ УМВС Віталій Кеда. - Згідно з лікарським свідоцтвом про смерть, Микола помер внаслідок гострої серцево-судинної недостатності та кардіомопатії нез’ясованого походження.


СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Партію Порошенка на Рівненщині очолив журналіст

Рівненський художник Юрко Журавель зобразив в карикатурі преговори Меркель, Олланда і Путіна

Оскільки відносно парубка ніяких протиправних дій не було вчинено, слідчим відділом вирішується питання про закриття кримінального провадження.





На правах реклами