Ми у Facebook
11.02.2015, 14:15

У Рівному прозвучать кращі саундтрек-хіти

13 лютого у Рівненському драмтеатрі київський симфо-рок оркестр «Lords of the Sound» представить глядачам унікальну музичну програму «Love Story». Після тріумфального жовтневого виступу «Lords of the Sound» привезе повністю оновлену весняну програму.
Ви зможете не тільки почути кращі з кращих саундтрек-хіти, але й побачити найяскравіші сюжети світового кінематографу. Унікальний відеоряд буде доповнювати музику, яка підкорила серця мільйонів глядачів.

У програмі вечора саундтреки з кінофільмів: «Титанік», «Щоденник пам'яті», «Майстер і Маргарита», «Мулен Руж», «Ромео і Джульєтта», «Володар кілець», «Тарас Бульба», «Реквієм за мрією», «Запах жінки», «Гладіатор», «Зоряні війни», «Сутінки », «Гаррі Поттер», «Паганіні: скрипаль диявола», «Список Шиндлера», «Амелі», а також симфонічні кавер-версії хітів таких виконавців, як Michael Jackson, Adele, Goran Bregovic, Abba, Scorpions, Depeсhe Mode, Michael Buble, Demis Roussos, Status Quo.

Оркестр не стоїть на місці і розширює свої творчі та технічні горизонти. Концерт, загальна тривалість якого складе близько 3 годин з антрактом, поєднає вже звичні для глядачів саундтреки кінохітів, а також симфонічні кавер-версії пісень світових виконавців.

Symfo-rock orchestra «Lords of the Sound» - союз найталановитіших і відданих своїй справі музикантів, які при змаху диригентської палички перенесуть Вас у світ звуків, опинившись в якому, Ви захочете повертатися туди знову і знову.

Улюблена музика, задушевна атмосфера і заряд позитиву, який надходитиме зі сцени, зроблять цей вечір незабутнім.

Придбати квитки на концерт можна у касі Драмтеатру та на сайті:
http://kvartal-concert.com/afisha/lords-sound-13-2-2015

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Розклад сеансів фільму "50 відтінків сірого" у кінотеатрах Рівного [+Відео]

Вперше у Рівному виступить театр тіней





На правах реклами