Ми у Facebook
11.02.2015, 16:41

Українська - це модно: рівняни переходять на український фейсбук

Через обставини, які нині відбуваються в Україні, рівняни намагаються популяризувати українську мову і навіть налаштування соціальних мереж переводять на солов'їну.
Про свої пригоди з налаштуваннями фейсбуку розповіла рівнянка Іванна Мельник:

Мій український "Фейсбук" мене вражає.

Вирішила стати патріоткою і перейти на українську версію. Не тут то було! Замість того, щоб насолоджуватися солов'їною, зіткнулася із самими анекдотами. Таке враження, ніби на українську "Фейсбук" перекладав робот гугл перекладача. Зате посміятися було над чим:

1) Пишучи повідомлення у себе на стіні, "Фейсбук" мене питає: "Чим думаєте?" Ну головою я думаю, товаришу Цукерберг) Правда, відучора він перестав цим цікавитися. Натомість питає: "Що у вас на думці?". Аж сумно стало...
2) У "Фейсбуці" є така цікава функція "подмигнуть". ( Мабуть була створена для того, щоб привернути увагу, виразити симпатію тощо.) В українській версії ви своєму другові не моргаєте є штурхаєте ("ШТУРХНУТИ")! Хтось бува подумає, що віртуально б'є недруга, а тому приходить повідомлення, що "подмигивает") Ну не цирк..?


Журналісти ОГО також спробували змінити свій фейсбук на український. Вдалося! Тепер і ми не "подмигиваем", а штурхаєм) І пишемо: "що на думці" :)





СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Як розмовляють на рівненському Поліссі [БЛОГИ]

Наймилозвучніші слова української мови





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини