Ми у Facebook
12.02.2015, 12:02

Бійців-зв'язківців з Рівного "озброїли" позашляховиком

Колектив Громадської ради при Управлінні міністерства внутрішніх справ України в Рівненській області подарував військовослужбовцям 55 окремої бригади зв'язку, що у Рівному, позашляхоовик Форд.
Бійці цієї військової частини з перших днів антитерористичної операції виконують завдання із забезпечення зв'язком підрозділів Збройних сил України у зоні конфлікту, і для мобільності пересування та якості виконання завдань потребують всюдипрохідний і максимально негабаритний транспорт.

Допомогти їм взялися активісти із Громадської ради при УМВС України в Рівненській області, які вже передавали військовим зв'язківцям харчі, засоби зв'язку, допомагали ремонтувати техніку і оснащення. А тепер купили ще й автомобіль.
Варто зазначити, що заступник голови Громадської ради Микола Сальчук днями відвідав воїнів одного з добровольчих батальйонів. Він передав їм вітання з Рівненщини та подарував оснащення.

- Наші військові мужньо обороняють нас від російської орди на сході, тому ми відчуваємо свій обов'язок підтримувати їх не словом, а ділом, - зазначив голова Громадської ради, голова ветеранської організації 55 окремої бригади зв'язку Олександр Зайчук. - Доки одні люди пікетують міліцію, займаються кулуарними іграми, розігрують передвиборні баталії, ми збираємо кошти, купуємо по мірі можливості необхідне для військових та щиро дякуємо їм за героїзм і відвагу. Ми надійна опора бійцям-зв'язківцям в тилу.









Статті до теми:


Житель Рівненщини відновив бронетехніку, яку відправили на Схід [ФОТО]
Рівненщина: буржуйки від волонтерів з Млинівщини зігріватимуть наших солдатів [ФОТО]
Рівненщина: у Сарнах налагоджують виробництво для потреб АТО





На правах реклами