Ми у Facebook
12.02.2015, 14:10

Валентинки з Рівного поїдуть в зону АТО

Рівненська обласна бібліотека для молоді

10 лютого 2015 року в Рівненській обласній бібліотеці для молоді з нагоди Дня Святого Валентина відбувся патріотичний майстер-клас «З любов’ю в серці».
Майстер-клас проводила майстриня декоративно-прикладного мистецтва, керівник гуртка «Вишиванка» Вікторії Денисюк. Учасниками стали учні ЗОШ № 10, студенти РДГУ та відвідувачі бібліотеки. Школярі та студенти власноруч виготовляли патріотичні валентинки, які будуть надіслані військовим в зону АТО. До майстер-класу долучилися всі працівники книгозбірні.

Крім виготовлення листівок, учасники також збирали продукти харчування і теплі речі для бійців зони АТО та переселенців.

До бібліотеки завітали представники рівненського волонтерського батальйону «ДАР» Світлана Пікула, Валерій Грушецький, яким була передана зібрана допомога та виготовлені «валентинки».

«Заходи патріотичного характеру мають важливе значення для молоді, тому що вони виховують такі якості як вірність, повагу та любов до Батьківщини. А на сьогоднішній день це має велике значення для нас – всіх українців», – зазначила директор бібліотеки Марія Вербець.

За інформацією прес-служби Рівненської обласної ради.

Статті до теми:

Рівненські волонтери виставили на аукціон лот для підтримки армії

«Аукціон Добра» у Рівному збере кошти для дітей героїв АТО

Волонтери з Рівненщини відвідали місто Щастя [ФОТО]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ