Ми у Facebook
12.02.2015, 16:10

Рівне: з початку року платники сплатили понад 111 млн. грн. єдиного внеску

Зокрема, у січні поточного року платники нашого міста спрямували до бюджету 84,4 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. За словами начальника ДПІ у м. Рівному Михайла Калитюка, це майже на 2 млн. грн. більше, ніж у січні минулого року.
Станом на початок лютого єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у м. Рівному сплачує понад 14 тисяч платників. Крім цього, щомісяця збільшується кількість платників єдиного соціального внеску, які звітують в електронному вигляді.

Нагадаємо, отримати електронний підпис, консультацію щодо його застосування та роботи в програмному забезпеченні, яке формує звітність в електронному вигляді, можна у відділі реєстрації ключів при ГУ ДФС у Рівненській області Управління (Центру) сертифікації ключів ІДД ДФС України за адресою: м.Рівне, вул. Відінська, 8, каб. 203, телефон (0362) 692-627.
Державна податкова інспекція у м. Рівному у зв’язку із змінами, внесеними до Закону України від 08.07.2010 №2464 «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування», звертає увагу всіх страхувальників, що у разі, якщо база нарахування єдиного внеску (крім винагороди за цивільно-правовими договорами) не перевищує розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на місяць, за який нараховується заробітна плата (дохід), сума єдиного внеску розраховується як добуток розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на місяць, за який нараховується заробітна плата (дохід), та ставки єдиного внеску, встановленої для відповідної категорії платника, за умови відпрацювання застрахованою особою повного календарного місяця.

ДПІ у м. Рівне

Див. також:

Рівняни у соцмережах про стрибки долара

Увага! Затверджено форму декларації з акцизного податку





На правах реклами