Ми у Facebook
14.02.2015, 10:50

У Рівному обрано переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2015»

Змагатись за звання кращого педагога року зголосилось 80 конкурсантів з різних районів та міст області. До фіналу дійшло 16 учасників. Вони стали лауреатами у кожній номінації, а їх цього річ було чотири - на одну менше ніж торік.
Демонстрували свою педагогічну майстерність учителі з правознавства, образотворчого мистецтва, хімії, української мови та літератури. За словами організаторів, цьогоріч учасників чекала і «родзинка» конкурсу. Вчителі повинні були не лише вдало пройти тестування та творчі завдання, а й презентувати журі свій особистий блог в Інтернеті. Саме такими новітніми підходами у своїй педагогічній діяльності і повинен володіти сучасний вчитель, зауважує начальник управління освіти і науки рівненської ОДА Григорій Таргонський. А ще додає, з кожним роком талановитих та висококваліфікованих педагогів на Рівненщини більшає, зростає й кількість вчителів –конкурсантів із сільських шкіл.

У підсумку, журі обрало чотирьох переможців обласного етапу в кожній номінації:

- «Правознавство» - Сергій Прокопчук – Рівненський економіко – правовий ліцей ;
- «Образотворче мистецтво»- Марія Гуменюк - Дубенський район;
- «Хімія» - Людмила Захарук - Гощанський район ;
- «Українська мова та література» - Галина Сівицька - Рівненський район.

Вчителі, які здобули першість у кожній номінації отримають грошову винагороду у розмірі двох посадових окладів вчителя вищої категорії – а це понад три тисячі гривень.

За інформацією rvosvita.org.ua

Див. також:

Ще одна релігійна громада на Рівненщині захотіла перейти до Київського патріархату

Вступ-2015: як за 2 дні ви можете підготуватись до вступу на журналістику [Фото+Відео]





На правах реклами