Ми у Facebook
14.02.2015, 12:30

У Кузнецовську ветерани РАЕС виграли волейбольний Кубок афганців

Вже 11 рік поспіль напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав в Кузнецовську проводиться волейбольний турнір – «Кубок «афганців». Цьгоріч престижний трофей здобули ветерани з РАЕС.
Волейбольні баталії за кубок Кузнецовська з волейболу, приуроченому Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та пам’яті Сергія Вальчука, кипіли у спортивних залах міських ЗОШ №4 та ЗОШ №5.

На відкритті турніру учасники змагань хвилиною мовчання вшанували загиблих воїнів учасників бойових дій на території інших держав, загиблих учасників АТО та Сергія Вальчука.

В змаганнях взяли участь одинадцять команд підприємств, установ та організацій міста. Зустрічі проводились з 3 партій (до двох перемог) за діючими правилами гри в волейбол.

В підсумку, перше місце посіла команда ВП РАЕС (ветерани), яка у запеклій виснажливій боротьбі перемогла у фіналі команду КП «МЕМ». За третє місце боролися команди в/ч3045 та «Сокіл» (ЦД «Лісова пісня»). Сильнішими виявилися військовослужбовці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Новій Каховці рівненська команда перемогла в Чемпіонаті України з пляжного волейболу
Волейбол: «Регіна» Рівне перший поєдинок у новому році програла






На правах реклами