Ми у Facebook
14.02.2015, 09:50

Рівняни відправили автомобіль швидкої допомоги на передову

У Рівному з аншлагом пройшов концерт Волинського народного хору, який організувала івент агенція «Мегаподія». Крім того, що захід приніс масу задоволення рівнянам, він мав благодійний характер. Під час концерту волонтерами було зібрано 1705 гривень.
Ці кошти були витрачені на замовлення утеплюючих костюмів для військових.

До благодійності вкотре долучилася івент агенція «Мегаподія». Частину виручених коштів організатори передали на придбання карети швидкої допомоги для батальйону «Горинь». Посприяли купівлі автомобіля також керівник «Правого сектору» на Рівненщині Роман Коваль та директор туристичної фірми «Синдбад-Тревел-С» Анатолій Ляшецький.

- Я вважаю, що цей автомобіль допоможе зберегти життя військових не лише батальйону «Горинь», а й інших військовослужбовців. Організовуючи будь-які заходи, ми намагаємося не залишатися осторонь від подій, що відбуваються в Україні. Таким чином ми боремося з тими, хто намагається відібрати у нас нашу незалежність. Адже мистецтво - це наша зброя, - розповів керівник івент агенції «Мегаподія» Роман Яворський.

Варто додати, що у понеділок, 9 лютого, карета швидкої допомоги була передана батальйону «Горинь» та вже відправлена на передову.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:


Ситуація у зоні протистояння бойовиків та рівненських військових


Рівняни печуть патріотичні сердечка для воїнів у АТО [ФОТО]





На правах реклами