Ми у Facebook
14.02.2015, 08:20

Гороскоп на 14 лютого: шукати позитив і любов

Вдалий збіг планет і покровительство Венери обіцяють романтичний настрій, цікаві новини і приємне спілкування. Ввечері можливі якісь розчарування і непорозуміння, але це надумане. Не гризіть себе за якісь особисті та матеріальні невдачі. Наступного разу буде зовсім не так )
Астрологічний прогноз: 14 лютого 2015, субота.

25 місячна доба. Місяць у знаку Стрільця (четверта чверть, спадає). Сонце у знаку Водолія.

Чудово: спокійно відпочивати в тихому комфортному місці, бажано на самоті; підтримувати позитивний настрій; займатися улюбленим хобі; ходити в кіно, слухати музику, читати книги; дарувати близьким та коханим любов, романтику та різні приємні сюрпризи.

Добре: закінчувати розпочате; займатися неважкими домашніми клопотами; подорожувати; купувати й продавати; спілкуватися з найкращими друзями; фліртувати і знайомитись; організовувати сімейний відпочинок; влаштовувати цікаві заняття з дітьми; спокійно розлучатися; якийсь нас побути на самоті.

Не рекомендується: метушитися; починати нові важливі та довгострокові справи; одружуватися; вживати міцні спиртні напої; сваритися; сумувати й піддаватися депресії; з`ясовувати зіпсовані особисті стосунки й висловлювати взаємні претензії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 9 – 15 лютого 2015
Любовний гороскоп на 2015 рік
Ежедневный лунный гороскоп покупок





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ