Ми у Facebook
15.02.2015, 16:15

Як рівняни шукають в інтернеті любов

Щотижня українські користувачі надсилають у всесвітню мережу понад півмільйона запитів зі словами «любов» і «кохання» та їхніми похідними.
У понад 70% випадків це запити, у яких такі слова поєднуються з назвами фільмів, серіалів та іншого відеоконтенту — «терпкий смак кохання», «любов і покарання», «любов і голуби». Ще близько 10% запитів стосуються музики та слів із пісень: «червоне то любов а чорне то журба», «ірина білик про кохання».

4% мешканців Рівного, як і решта українців, шукають вірші, статуси та зображення для соціальних мереж, ще у 2% — ворожіння та гороскопи («вірші про любов», «статуси про кохання у вк», «картинка любов торт», «чоловік рак в коханні»).

Часто слово «кохання» трапляється у запитах школярів, які готують домашні завдання з літератури — «твір на тему анна кареніна історія трагічного кохання», «чи можливе кохання як у івана і марічки в наш час».

Зустрічаються слова «кохання» і «любов» також і у запитах порнографічного характеру.

Частіше всього українці шукаються в інтернеті красиві слова про кохання – як зізнатися у своїх почуттях, красиві фрази та пісні про любов. Інша частина користувачів вивчають питання кохання та любові більш серйозно, шукаючи «мова жестів мова кохання гівенс», «де зустріти любов коли венера в рибах».



Найпопулярніші питання про кохання, які ставлять Яндексу
1. Що таке кохання
2. Де зустріти перше кохання
3. Як зайнятися/займатися коханням
4. Як притягнути кохання
5. Як повернути кохання
6. Як зізнатися в коханні хлопцеві/дівчині
7. Як знайти свою любов
8. Як убити у собі кохання
9. Як зрозуміти, що чоловік/хлопець любить тебе
10. Чим відрізняється кохання від прив’язаності

Аналізуючи запити користувачів, найчастіше зі словом «кохання» сусідять прикметники — терпке, велике, заборонене, красиве, небесне, іменники — сила, гроші, місто, вірш, пісня і дієслова — повертати, називати, прощати, ділитися, дарувати.

Інші популярні запити про кохання:
- «на якому каналі йде любов»;
- «как назвать эту любов»;
- «моя любовь крепче чем ваш чай»;
- «що робити якщо я закохався».

Статті до теми:

Сплануй День Святого Валентина правильно, за допомогою сайту moemisto.ua
Рівнянка - про любов і маячню в горі і в радості






На правах реклами