Ми у Facebook
18.02.2015, 10:00

Сьогодні у Рівному покажуть світлини героя, що загинув в АТО

18 лютого о 15:00 у Виставковій залі Міського будинку культури відбудеться відкриття виставки фоторобіт "Від Майдану до Війни" загиблого Героя Віктора Гурняка.
Автор світлин пластун, фотокореспондент, боєць батальйону «Айдар» ­ Віктор Гурняк, який загинув у жовтні 2014 р. на Луганщині, вивозячи поранених вояків АТО з місця бою. Останні, зроблені ним знімки, знайшли на його фотоапараті вже після смерті. Ними завершуватиметься виставка, яка, відповідно до подій, буде розташована у хронологічному порядку.



Зараз ці виставки мандрують усім світом. Вже відбулись експозиції в Мюнхені, Варшаві, Чикаго... Одна виставка подорожує Україною: Київ, Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль. Метою виставки є показати феноменальну особистість Віктора. Тут фактично відображений останній рік його життя, починаючи від Майдану і закінчуючи останньою його фотографією тїєї фатальної машини, через яку Віктор загинув. Інша ціль стоїть, зокрема, це вже закордоном – показати, що відбувається в Україні, через те, що він дуже хотів змін в країні і розумів, що для цього треба працювати, працювати і ще раз працювати. Сьогодні Віктора з нами нема, але він далі працює на благо України.

Окрім того, в день відкриття експозиції відбудеться показ короткометражного фільму про життя автора світлин Віктора Гурняка.

Виставка триватиме з 18 по 28 лютого (з 12:00 до 17:00) у Виставковій залі Міського будинку культури.

ВХІД ВІЛЬНИЙ!!!
вул. Соборна 3д, тел.22-68-29

Про цей та багато інших концертів дізнавайтеся на сайті MoeMisto. Найповніша афіша Рівного завжди допоможе вірити проблему куди піти.






На правах реклами