Ми у Facebook
15.02.2015, 09:45

На Рівненщині сталося 5 пожеж, загинула одна людина

У літній кухні в с.Залав'я Рокитнівського району згорів господар. А на Костопільщині вогонь знищив дитяче ліжечко. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Рівненській області.
На Рівненщині за добу сталося 5 пожеж - це вже 101 випадок з початку 2015 року.

У суботу, 14 лютого, о 07:30 ранку в с. Залав'я Рокитнівського району під час пожежі загинув чоловік. Трагедія сталася у приватному господарстві на вул. Молодіжній, 13. Вогнем пошкоджено постіль на ліжку у літній кухні, критій шифером, розміром 5х4 м. На місці пожежі виявлено загиблим власника. Причина - встановлюється.

О 08:33 14 лютого у м. Рівному на вул. Тютюнника, 2, кв. 2, у приватному господарстві вогонь пошкодив покрівлю на площі 20 кв.м, перекриття 10 кв.м, озддоблення стін двох кімнат та коридору, 2 вікна, вхідні двері та речі домашнього вжитку цегляного одноповерхового житлового будинку. Рятувальники вивели на свіже повітря одну людину.

Об 11:25 у с. Бечаль Костопільського району, вул. Набережна, буд. 19, у приватному житловому будинку вогонь знищив дитяче ліжечко, речі домашнього вжитку, обвуглено стіни. На щастя, обійшлося без людських жертв.

Ввечері суботи о 20:25 у с. Зірне Березнівського району у приватному господарстві внаслідок пожежі знищено перекриття та покриття цегляної господарської будівлі.

А в ніч на неділю, 15 лютого, о 00-50 у приватному господарстві у с. Селець Дубровицького району згоріли 3 тонни сіна.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ