Ми у Facebook
16.02.2015, 08:30

Рівненщина: молодика засудили на 10 років за вбивство на дискотеці

Трагічні події, які відбулися ще на Покрову, 14 жовтня 2014 року, знайшли свою розв'язку. Молодика, який на дискотеці вбив свого однолітка, засудили до 10 років позбавлення волі.
Спершу між хлопцями виникла сутичка, потім шарпанина. Ображений зачаїв гнів і вирішив поквитатися зі своїм кривдником. На дискотеці, на очах у численних свідків зарізав односельчанина.

Все сталося на Покрову. У селі Малий Стидень, що у Костопільському районі, було престольне свято. Між двома хлопцями виник конфлікт ще у місцевому кафе. Продовжився на дискотеці. У результаті 22-річний хлопець дістав ніж і всадив своєму однолітку у груди, а потім кілька разів у спину. Від таких поранень потерпілий загинув одразу. Швидка констатувала лише смерть. Сам підозрюваний з місця події втік. Про інцидент повідомила сільський голова. На місце злочину виїхала слідчо–оперативна група.

У залі суду різник розкаювався у скоєному і сприяв слідству. Але попри це Феміда визнала його винним у вбивстві і присудила 10 років позбавлення волі. Вирок може бути оскаржений у апеляційному суді Рівненської області протягом 30 днів з дня його проголошення.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Рівняни, допоможіть розшукати обвинуваченого у злочині [+Фото]

На Рівненщині чоловік погрожував пенсіонерці пістолетом аби забрати у неї гроші

Джерело: Рівне 1





На правах реклами