Ми у Facebook
16.02.2015, 16:15

Засуджено працівника СІЗО за систематичне одержання неправомірної вигоди

Прокуратурою Рівненської області забезпечено участь у розгляді судом обвинувального акта стосовно працівника Рівненського слідчого ізолятора, який систематично одержував неправомірну вигоду (ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України).
Доведено, що інспектор відділу режиму і охорони Рівненського слідчого ізолятора одержував від громадян кошти за сприяння у передачі особам, що утримуються у зазначеній установі, заборонених предметів, а саме – грошей та мобільних телефонів.

Факт злочинної діяльності викрито та припинено 21.01.2015 працівниками прокуратури та УБОЗ УМВС України в області під час чергового одержання цим працівником неправомірної вигоди.
«У ході досудового розслідування, що його проводили слідчі слідчого відділу прокуратури області, підозрюваний повністю визнав вину у вчиненні інкримінованого злочину та уклав з прокурором угоду про визнання винуватості»,— повідомив державний обвинувач, старший прокурор відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури Рівненської області Віктор Микулін.

«Згідно з вироком Рівненського міського суду від 11.02.2015 особі призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років з випробувальним терміном строком на 2 роки. А також останнього позбавлено права обіймати посади, пов’язані із здійсненням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій строком на 2 роки та зі спеціальною конфіскацією», − зазначив прокурор.

Вирок суду в законну силу ще не вступив. Учасники судового процесу мають право на його оскарження в передбачений законом термін.

Прес-служба прокуратури Рівненської області

Див. також:

Рівненщина: інспектори ДАІ зупинили 2 нелегальні іномарки

На Рівненщині знову лунали постріли: стріляли по адмінбудівлі





На правах реклами