Ми у Facebook
17.02.2015, 12:35

«Регіна» вдома двічі поступилася вінничанкам

У черговому турі волейбольної Суперліги України рівненська «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» вдома двічі програла команді «Білозгар-Медуніверситет» із Вінниці – 2:3 та 0:3.
Пам’ятаючи про подвійну перемогу у першому колі на домашньому майданчику вінничанок, волейболістки «Регіни», певно, вже перед першим поєдинком 13 лютого підсвідомо вирішили, що гра «зроблена».

Проте після перемоги у першій партії (25:18), рівненчанки поступилися у другій, а в третій, ведучи в рахунку 22:16, «зуміли», в підсумку, програти 23:25.

Четверта партія також залишилася за «Білозгар-Медуніверситетом» (16:25), після чого «Регіна» взяла реванш у п’ятій – 25:22. Утім, психологічна перевага вже була на боці гостей, котрі на тай-бреці дотиснули рівненчанок – 11:15.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Новій Каховці рівненська команда перемогла в Чемпіонаті України з пляжного волейболу

Волейбольний турнір на Рівненщині встановив рекорд

Волейбол: «Регіна» Рівне перший поєдинок у новому році програла

Другий матч, який відбувся 14 лютого, повністю виявився за Вінницею, волейболістки якої виграли всі три партії.

Як відзначила після закінчення поєдинків головний тренер «Білозгар-Медуніверситет» Юлія Якушева, перемогу її підопічні здобули, багато в чому, завдяки психологічним факторам: «Дівчата в себе повірили … Бажання (перемогти – прим.) було божевільне. Тим більше, команда суперника нам виявилася по зубам», хоча, загалом, грали дві рівні команди».





На правах реклами