Ми у Facebook
19.02.2015, 15:15

На Рівненщині контрабандиста засудили на 4 роки

Рівненський апеляційний суд не міняв свого рішення щодо 36-річного жителя Рівненської області, який налагодив канал контрабандного ввезення із однієї з країн Центральної Європи до України прекурсору - псевдоефедрину, обіг якого на території нашої держави обмежено.
Як інформує прес-група УСБУ в Рівненській області, у липні 2013 року під час перетину українського кордону в пункті пропуску «Ягодин» співробітники СБУ затримали контрабандиста, у автомобілі якого було обладнано схованку в технологічних порожнинах під панеллю приладів та під пасажирським сидінням. Правоохоронці вилучили 4 тисячі 799 пігулок із псевдоефедрином, загальною вагою 0,6 кг. Зловмисник планував виготовляти з прекурсору психотропну речовину - метамфетаміну.

За даним фактом слідчими УСБУ в Рівненській області було відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів, а також їх зберігання з метою збуту) та ч.3 ст.311 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) Кримінального кодексу України.

Суд визнав його винним у вчинені цих злочинів та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на чотири роки та конфіскацією всього належного йому майна.

Див. також:

На Рівненщині чергова смерть на дорозі: загинув пішохід

Увага, допоможіть знайти рівнянина, якого розшукують за крадіжку





На правах реклами