Ми у Facebook
18.02.2015, 11:15

Рівняни у соціальних мережах обговорюють перекриття траси Київ - Чоп

Рівняни у соціальних мережах активно обговорюють ситуацію, що склалася на Рівненщині. Мова йде про безстрокове перекриття траси Київ - Чоп. Думки щодо цієї події розділилися - від підтримки до злісного протесту.
Коментарі щодо ситуації з перекриттям траси Київ - Чоп зі сторінок рівнян у фейсбук:

Інна Білецька

Ну от дивлюсь плюси. Цікаво, а чого казати "рідні та друзі тих, хто під Дебальцево" перекрили трасу. Нема сил. От чесно, хочу побачити тих рідних і друзів. А чогось бачимо вічних активістів. Всіх, хто без кінця пікетує, перекриває. Шкарпетки би ліпше в'язали. Якжежтавишевата дістала.
От прям президент такий подився то відео, і задумався - треба виводити хлопців, ага... дивани варто залишати для конструктивних справ, ну хоч трошки конструктивніших
АПД фіг з вами, перекрили. То вимоги якісь висувайте, щоб видно було реакцію. Ну там зміна керівників генштабу чи керівників операції, а так.... ніочом. Коридор просите для бійців? А знаєте про коридори в луганському аеропорту чи Ілловайську??? Як лягали в тих коридорах?! Люди-люди...

Dmytro Silmann

Є родичі учасників подій в Дебальцевому. Вони вимагають створення коридору під наглядом ОБСЄ

Олександр Курсик

Все як рік тому... і працівники СБУ, і міліціонери і активісти... вже бочки і буржуйки. Трасу перекрили надовго. Чекають слова Президента

Олексій Кривошеєв

Фігня і блокування і сесія облради. Події рівнозначні.

Світлана Сирота

З приводу перекриття траси. Почула від ініціаторів дві вимоги:
1. Привернути увагу влади до загострення в Дебальцевому. Тут коментувати особиво нічого. Можна лише зауважити, що звернення Президента до світової спільноти і скликання Радбезу ООН відбулося задовго до того, як біля Рівного півсотні людей зупинили рух на міжнародній трасі. Про ефективність дипломатичних і політичних дій наразі не йдеться, мова ж про те, щоб привернути увагу. На мою думку, уваги до проблеми цілком достатньо.
2. Змусити Порошенка чинити адекватні дії. А отут у мене виникає підле запитання: ті, хто перекриває трасу і ті, хто їх підтримує, справді вважають, що Головнокомандувач і Генштаб будуть виходити у своїх рішеннях не зі стратегічних інтересів України, розвідданих, реальних можливостей та загроз, а із вимог півсотні порушників КУпАП?

Олександр Федчук

Найбільша проблема нашої влади - це імпотентність. Вони просто нічого не роблять: і не відводять звідти хлопців, і не надсилають значну допомогу, щоб деблокувати. А вимоги протестувальників: робіть належне, а не апелюйте до Заходу "нас ображає Путін!". Про те, що Путін робить там котел попереджали місяць тому. У влади був тільки один план "А": мирні домовленості. Плана "Б" не було. Швидше всього, і зараз немає. Якщо не спонукати таку владу, то скількох хлопців ми ще втратимо і скільки територій зруйнують варвари?

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Блокування траси Кив - Чоп поблизу Рівного оголосили безстроковим

ФОТО - Що відбувається на перекритій трасі Київ - Чоп

На Рівненщині родичі військових перекрили трасу Київ - Чоп

Фото зі сторінки Володимира Парасюка у фейсбук





На правах реклами