Ми у Facebook
19.02.2015, 11:25

Китайський гороскоп на 2015 рік Кози (частина 1)

19 лютого 2015 року настає справжній Новий Рік Синьої (Зеленої) Дерев'яної Кози (Вівці) за східним (китайським) календарем. Триватиме він до 8 лютого 2016 року. Тоді на зміну примхливій рогатій істоті прийде нова покровителька – вертка і швидка Мавпа.
Східний (китайський) гороскоп - це гороскоп по роках народження. Він описує головним чином не події, а стосунки між людьми та їх особистий успіх. З точки зору східного світогляду, саме взаємини між людьми визначають події, які з нами відбуваються. І справді: вміння правильно вибудувати відносини зі своїм найближчим оточенням гарантує нам успіх, фінансове благополуччя, кар'єру, гармонію в коханні та родині.

Натисніть, щоб збільшити
Натисніть, щоб збільшити

Потрібно пам'ятати, що в основі традиційного китайського астрологічного циклу лежить місячний календар, який відрізняється від прийнятого у нас григоріанського. Тому люди, що народилися в січні або на початку лютого, іноді «підкоряються» знаку попереднього року. Визначити, в який саме рік за китайським календарем ви народилися, можна за допомогою спеціальних таблиць.

Цікаво, що чекає у 2015 на нас - народжених під покровительством тієї чи іншої тварини 12-річного китайського стрологічного циклу?

ЩУР (1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 роки народження) знову відчує підйом сил і внутрішню впевненість. Для вас настає хороший період, і ви це розумієте вже зараз. Саме час присвятити себе мистецтву, всьому розумному та високому. Ви зумієте оточити себе однодумцями, бо як ніколи налаштовані на партнерство, об’єднання у групи і союзи. Ваші ідеї будуть продуктивними й дуже привабливими для інших.

Цього року не виключені нова робота або освоєння нової професії чи напрямку діяльності. А жага працювати та діяти обіцяє й хороші результати, у тому числі матеріальні. Ви просуватиметеся вгору, нехай і повільно, зате впевнено і без зупинок. Багато хто захоче стати вашими друзями, щоб у складний час спертися на ваше сильне плече.
Співчуваючи іншим, ви будете терплячі й довірливі стосовно родичів. Від вас вони отримають і підтримку, і увагу. Вирішення багатьох сімейних проблем сміливо візьмете на себе.

В особистому житті велике значення будуть мати ті стосунки, в яких можуть бути присутніми духовне начало, спільні інтереси та мета. І хоча багато представників знаку Щур здатні надто легковажно ставитися до сексуального життя, зміна партнера цього року у ваші плани не входить.


БИК (1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 р.н.) у Рік Кози буде хитромудрий і розважливий. Вас майже неможливо переконати, схилити на свою сторону. Непохитність і стійкість власних переконань дадуть вам ту єдину впевненість у своїй правоті, яка завжди міцно тримає вас на плаву незалежно від об'єктивних обставин. Цей рік не буде надто прихильний до вас, адже завжди доведеться розраховувати тільки на свої сили. Але ви готові до труднощів, які раз у раз підкидає вам сама доля. Головне - вибудувати чіткі плани й передбачити всі можливі повороти.

Робота буде вашим порятунком і компасом в цьому небезпечному океані життя. Навіть перебуваючи в колективі, серед однодумців і колег, ви весь час будете героєм-одинаком. Ваші професійні якості будуть відзначені іншими, але самі ви не станете використовувати свої досягнення у корисливих цілях. Ви весь час будете йти по шляху справедливості, навіть розуміючи, що це ілюзія. Фінансовий аспект сприятливий лише для тих представників знаку, чиє партнерство відрізняється давньою стабільністю. Можливі поїздки у зв'язку з професійними інтересами.

Занепокоєння можуть викликати дії родичів, особливо молодших братів чи сестер, дітей, онуків. Не виключена велика подія, пов'язана із застіллям і урочистими традиціями. В особистому житті ви вірні своєму партнерові, добрі, поблажливі й сентиментальні.


ТИГР (1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 р.н.) у Рік Кози інтуїтивно розуміє, що для нього настає період везіння і успішного просування вперед. Володіючи природною кмітливістю і вмінням зачаровувати, ви здатні переконати інших у необхідності тих дій, які вигідні вам. Але - так чи інакше - і ваші союзники отримають якусь вигоду від співпраці з вами, і будь-які партнерські угоди цього року стануть міцними на довгий період.

Іноді буде тісно в тому життєвому просторі, який ви сьогодні змушені вважати найбільш сприятливим для себе. Особливо це стосується роботи і того часу, який ви будете проводити з тими, у кому мало зацікавлені. Велике значення матимуть інформація, спілкування. Цінність відносин з кровними родичами стає більш вагомою, більш важливою.

Фінансовий аспект багато в чому залежатиме від того, чи побачите і використаєте ви той шанс, який доля неодмінно подарує вам в цьому році. Часом залежність від інших людей буде нестерпною, через це буде багато думок і внутрішніх переживань. Ви дуже змінилися за минулий Рік Коня. Це стосується не тільки переконань, а й зовнішнього вигляду та іміджу. Зміни минулого року стануть базою для дій у Рік Кози. Скористайтеся цим.

В особистому житті можливі значні зміни. Не виключений службовий роман, таємні відносини зі старшою за віком людиною. І майже завжди почуття будуть окремо, а фізичні стосунки - окремо.


КІТ (в інших астрологічних школах або КРОЛИК або ЗАЯЦЬ) (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011 р.н.) на відміну від інших здатен відчути себе у цьому році щасливим. І це буде стосуватися не тільки особистого життя. Робота, спілкування з друзями, перспективи на творчій ниві - все це стане приводом для піднесених почуттів. Удача буде частою гостею ваших буднів.

Не можна сказати, що цей рік обіцяє бути гладким у всіх відношеннях, але вашому спокою нічого не загрожує. Ви розважливі, уважні й цілеспрямовані. Це хороший період для навчання, отримання цінних знань, вивчення іноземних мов. Вам може бути запропонована нова робота або посада, яка відкриє чудові перспективи в інших областях зайнятості. Завдяки колишнім знанням і давньому досвіду ви легко зможете освоїти будь-які складні професійні навички.

Розшириться коло друзів, знайомих. Від міцності стосунків та корисності зв'язків буде часто залежати і ваша успішність у тій чи іншій справі.

Фінансова ситуація буде, швидше за все, стабільна. З'явиться і додаткове джерело доходів. Від когось можливий дорогий подарунок.

Для багатьох представників знаку знову буде актуальною ідея переїзду. Але цього разу рішення буде прийняти ой як непросто! Рік Кози обіцяє чимало поїздок. Можлива далека дорога з певною метою.

В особистому житті настає період великих змін. Ваше серце буде зайняте. Не виключений шлюб у вільних КОТІВ - молодих та не дуже.


ДРАКОН (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 р.н.) скептично налаштований на показну піднесеність, яка часом буде притаманна розмовам та настроям у Рік Кози. Вас не приваблюють пафосні ідеї та занадто гучні заяви. Зараз як ніколи ви будете відчувати фальш, обман і справжню ціну слів.

Занепокоєння викличуть вчинки близьких людей. Можливі проблеми в сім'ї, серед родичів. Так чи інакше, але вам доведеться зіткнутися з питанням розставання з кимось із них. У вашому домі ймовірні ситуації, які зовсім не входять у ваші особисті плани.

Зміни відбудуться і у вашому соціальному статусі. Відпочинку стане трохи більше. Вільного часу додасться. Зміна місця роботи, сфери зайнятості, бізнесу також не виключена. Радує те, що процес відбуватиметься в бажаному напрямку, який найбільш вигідний особисто для вас. Хороший період для створення спільного бізнесу з надійним партнером або навіть близькою людиною. Дружні контакти зміцняться, вас згуртують спільні інтереси та мета.

Ви не схильні до зміни місця поживання, далеких подорожей. Проте доля підкине вам саме таку версію проведення часу, тому не відмовляйтесь від поїздок.

Що стосується любовних стосунків, вам необхідно вибірково підходити до того, з ким і в яких умовах проводите час. Адже цього року ви потрапите в тенета кохання чи просто особисту залежність. Влада близької людини буде особливо помітною, іноді просто нестерпною. Але ви, як справжній мазохіст, будете цим задоволені.

За матеріалами www.magistar.org та інших відкритих астрологічних джерел

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Китайський гороскоп на 2015 рік Кози (частина 2)
Китайський гороскоп: 12 тварин – покровителів свого року
Західний гороскоп на 2015 рік для знаків зодіаку
Найкращі дні 2015 року - астрологічний календар
Любовний гороскоп на 2015 рік





На правах реклами