Ми у Facebook
19.02.2015, 11:40

Сьогодні вимкнуть освітлення на трасі Київ-Чоп

В зв’язку із значною заборгованістю ПАТ "Рівнеобленерго" вимушене провести припинення електропостачання об’єктів освітлення автодороги «Київ-Чоп», що належать КП «Будінвестсервіс».

Сьогодні, 19 лютого, планується припинення електропостачання об’єктів освітлення автодороги «Київ-Чоп» в Радивилівському районі. З наступного тижня електропостачання траси буде припинено в Рівненському та Гощанському районах.

Стосовно детального обмеження об’єктів траси, просимо звертатись до відповідних служб КП «Будінвестсервіс».

Підприємством «Будінвестсервіс» не виконуються умови договору на користування електричною енергією в частині оплати. Загальний борг по оплаті спожитої електроенергії на сьогоднішній день складає близько 300 тис грн.

Усвідомлюючи важливість безперебійного забезпечення електроенергією об’єктів освітлення автодороги та їх вплив на безпеку руху, особливо у зимовий період, ПАТ «Рівнеобленерго» неодноразово уникало обмежень поставок електроенергії на дані об’єкти.

ПАТ "Рівнеобленерго" готове до будь-яких законних заходів, аби уникнути обмеження постачання електроенергії споживачам-боржникам, якщо споживачі висловлюють бажання та реальні наміри погасити свій борг.

Згідно чинного законодавства відповідальність за всі можливі негативні наслідки, спричинені примусовим обмеженням електропостачання, покладається на КП «Будінвестсервіс».

Статті до теми:

Де на Рівненщині сьогодні, 19-ого лютого, не буде світла
Тарифи на газ піднімуться на 280%, на тепло – на 66% – Гонтарєва





На правах реклами