Ми у Facebook
19.02.2015, 13:45

Китайський гороскоп на 2015 рік Кози (частина 2)

Що нам обіцяє Новий Рік Синьої (Зеленої) Дерев'яної Кози (Вівці), який за східним (китайським) календарем настав 19 лютого 2015 року і триватиме до 8 лютого 2016-го?
Продовження. початок у
Китайський гороскоп на 2015 рік Кози (частина 1)


ЗМІЯ (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013 р.н.) не буде стримувати себе й не намагатиметься справити хороше враження на оточуючих. Ваші активні дії виходитимуть за межі правил і стануть основним засобом для зміцнення власного авторитету, демонстрації особистої переваги. Ви надто довго контролювали й обмежували себе, ретельно стежили за власною репутацією. Тепер головне – не втратити особистої поваги до себе. Такий ваш девіз сьогодні, і він вас надихатиме на сміливі вчинки завтра.

Ви будете прагнути до професіоналізму в роботі та найкращих результатів у навчанні. Будучи об'єктом критики і активних обговорень у соціумі, отримаєте швидше задоволення, ніж незручність. Вашим другом може стати лише той, хто зуміє приручити вас і трохи приборкати вашу норовливу натури. Разом з тим ви будете тяжіти до спілкування, партнерству з тими, хто здатен вас зрозуміти і прийняти вас з усіма недоліками.

Вас будуть приваблювати сильні неординарні особистості, часто з манерою екстремального зовнішнього прояву своєї внутрішньої суті. Наприклад, люди з татуюваннями, маргінальні типи, одіозні політики. Вам буде необхідне поле для самовираження. Нерідко таким полем буде хтось із друзів, ділових партнерів або знайомих.

Фінансовий стан часто залежатиме від зусиль партнера. Багато представників знаку Змії отримають спадщину. У всякому разі, разове велике надходження коштів або майна очікується практично у всіх.
В особистому житті відбудеться чимало змін. Гучні розставання і возз'єднання з партнером будуть чергуватися з банальними інтимними зв'язками на стороні. Але любов буде пристрасно переслідувати Змій увесь рік.


КІНЬ (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014 р.н.) часто нервуватиме, виходитиме з-під контролю, проявлятиме невдоволення з приводу і без. Саме від вас буде виходити прагнення висміяти, розкритикувати, вступити в суперечку, діяти наперекір. Але ви - один з небагатьох знаків, яких буде супроводжувати удача в цьому році. Можливо, у вашому домі відбудуться значні зміни, які вплинуть на ваш вплив у сімейному житті.

Не можна сказати, що ваші справи підуть гірше або краще. Але ваші цілі та завдання, а разом з тим і спосіб існування значно зміняться. Можливе розставання чи розлука з кимось із родичів. Велике значення матимуть стосунки батьків і дітей. Тут імовірні круті повороти. Нерідко вам доведеться відчувати свою самотність. Будете шукати підтримку серед найближчих людей.
Матеріальне становище стабільне, хоча будете відчувати тривогу через гроші. Не виключені суперечки з діловими партнерами з приводу фінансових зобов'язань. Можлива велика покупка, завдяки якій ви станете відчувати себе набагато впевненіше у колі впливових знайомих. Все частіше будете замислюватися про зміну способу заробляти гроші. У багатьох поміняється не тільки місце роботи, і навіть професія. Напрямок діяльності нерідко буде пов'язаний з політикою, громадським життям, необхідністю щось рекламувати, просувати, вдосконалювати.

Будуть поїздки, у тому числі далекі. Ваше особисте життя часто буде підпорядковане традиціям, звичці, комфорту, але не почуттям. Однак саме цього року багато хто з самотніх Коней вступлять у шлюб.



КОЗА (1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003 р.н.) як фаворитка року не залишиться без уваги. Ваша діяльність буде помічена, ваші успіхи неодмінно відзначать. Цього року буде багато перспективних напрямків, у тому числі у професії, кар’єрі, отриманні освіти, особистому житті. І це не дивно. Це ваш рік, яким ви повинні неодмінно скористатися!

Однак будуть випробування, потрясіння і складні повороти примхливої долі. Часто доведеться стояти перед вибором. Прийняті рішення завжди будуть засновані тільки на вашій ініціативі. Ви станете більш самостійною і відповідальною людиною. І ваш життєвий шлях набуде більш зрозумілих і чітких контурів. Ви будете усвідомлювати, що робити і до чого прагнути.

Можливий переїзд. Якщо навіть цього не відбудеться, на вас чекають значні зміни в умовах проживання - від ремонту до оновлення інтер'єру. Число тих, хто буде мешкати разом з вами, додасться. Для більшості представників знаку це буде… домашня тварина.
Що стосується фінансової сторони життя, то доведеться економити, скорочуючи витрати. Але ви завжди будете при грошах. Також можливе повернення давнього боргу.

Коло спілкування буде радувати вас. Можливі часті зустрічі, бесіди з однодумцями. Ви станете шукати нових близьких за духом людей. Важливим буде те, що друзі поділяють ваші ідеали і вашу позицію. Можливе повернення до колишніх форм співпраці та партнерства. Не виключене відновлення втрачених або розірваних зв'язків. А у декого - і повернення старого кохання. Те, від чого ви колись відмовилися, знову поманить до себе і засяє яскравими барвами. У любовних стосунках для вас найважливішим буде перспектива, майбутнє.

МАВПА (1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004 р.н.) буде приховувати свої справжні наміри за маскою «пофігізму», веселої безтурботності. Вам приємно усвідомлювати, що ви справляєте враження людини легкої, безневинної. Насправді ж ви міцний горішок, який віртуозно маніпулює усіма, хто щиро «ведеться», тобто помиляється на ваш рахунок.

Ви азартні, рішучі, добре знаєте, чого хочете. Цей принцип буде важливий у кар’єрі та професійному відношенні. Ви почнете методично розширювати межі свого впливу в бізнесі. Для вас не існує таких вершин, які не можна взяти. Завдяки вмінню бути корисними і щедрими на комплыменти, ви легко ввійдете в довіру навіть до ворогыв та конкурентів. Ваш метод - зіштовхнути лобами тих, хто вирішує ті ж завдання, що й ви. Поки інші з'ясовуватимуть стосунки і відстоуватимуть свою правду, ви зробите свої головні кроки! І так у всьому! Головне - не помилитися у своєму виборі і зробити ставку на справді потрібні вам речі.

Співпраця особливо вдала з партнерами здалеку або з-за кордону. У колективі ви здатні плести інтриги, закидати інших неперевіреною інформацією і натякати начальству на підступи своїх колег. Але, по суті, всі ваші зусилля будуть спрямовані на виживання, зміцнення власних ділових позицій, отримання кращого місця під сонцем і матеріальну стабільність.

З тими, хто вам по-справжньому дорогий та важливий, ви будете відверті й завжди готові прийти на допомогу. Ви будете цінувати справжню дружбу, відданість і вірність.

Особисте й тим більше інтимне життя будете часто тримати подалі від цікавих очей. А серце по-справжньому не відкриєте нікому...


ПІВЕНЬ (1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 р.н.) прекрасно розуміє всю ситуацію і своє становище. Ви - реаліст. І тому будете чітко розподіляти свої обов'язки між необхідним і дуже необхідним, робити все можливе і неможливе, щоб вистояти. Ви готові брати відповідальність за тих, хто вам дорогий і близький, хто залежить від вас у тій чи іншій мірі. Будете сприяти поліпшенню ситуації у родині, захищаючи своїх від складнощів.

Незважаючи на готовність до сприйняття будь-якого роду змін, навіть ви можете здивуватися об'єктивним реаліям наступаючого року. Доведеться пристосовуватися до обставин.

Все, що виходить у вас краще, ніж в інших, ви готові зробити замість них. Іноді ця позиція буде зайвою, оскільки оточуючі швидко почнуть експлуатувати ваші щирі наміри і намагатимуться вилізти вам на голову.

У роботі та службовій кар`єрі можливі певні зміни. Але вони лише підуть вам на користь. Скоротиться тенденція до контролю якихось процесів, які спочатку виснажували чи дратували вас. Іноді вам буде здаватися, що події повторюються, тільки в новій якості, кілька років тому все було точно або приблизно так само. «Може, це якесь дежавю?» - будете запитувати себе.

Ймовірно, доведеться приймати важливе рішення щодо нерухомого майна. Не виключене придбання або оренда житла, розширення офісних приміщень.

Коло вашого спілкування залишиться колишнім. Але ви вже готові до того, щоб кількість перейшла в якість, і безболісно розпрощатися з тими, хто створює вам дискомфорт. Іноді вам доведеться йти на поступки, якщо це взаємно вигідно і ви далекоглядно не хочете втрачати ділового партнера.

Фінансове становище буде повністю залежати від вашого таланту заробляти і примножувати доходи. Ви впораєтеся, якщо захочете.

В особистому житті вас приваблює те, що відповідає традиціям і звичкам. Вільні представники знаку голову не втратять. Вас важко заманити в пастку шлюбу.


СОБАКА (1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006 р.н.) повинна приготуватися до труднощів. Звичайно, ви переживете і ці потрясіння, але вони вже так вам набридли! Незважаючи на весь свій колишній досвід, цього року ви будете думати й почуватися інакше, ніж ще кілька місяців тому. Ви готові до рішучих дій. Нехай інші вагаються і лякаються, ви ж йдете напролом, з твердою вірою в свою правоту.

Вам легше і комфортніше залишатися на самоті, ніж перебувати поруч із сумнівними партнерами. Цей рік остаточно підіб'є підсумок вашого особистого вибору. З'явиться інтерес до нових справ, роботи, співпраці з цікавими людьми.

Вас тішитимуть фінансові успіхи, особливо ті, що залежать від ваших самостійних зусиль. Це буде гарантією вашого внутрішнього спокою. З'явиться необхідність у вирішенні майнового питання. Можливо, відмовитеся від своїх колишніх планів щодо реалізації, продажу. Відчуваючи вигоду, будете керуватися гаслом «є попит - є пропозиція». Це рік зміцнення тилів, матеріального росту і появи у вашому життєвому просторі нових моральних орієнтирів.

Ви будете чудово почуватися в дорозі. Легкі на підйом, швидко збиратиметесь у поїздки, частіше пов'язані з особистою зацікавленістю, туризмом, ніж з професійними інтересами. Старі маршрути можуть набриднути, а вибір нових надихне і принесе вам надії.

Особисте життя буде так собі. Але ви швидше дасте себе вмовити, ніж проявите ініціативу у почуттях. Ви поки що або вже нікого не кохаєте.


СВИНЯ (1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007 р.н.) зробить правильний висновок з минулорічних ситуацій. Підніметесь, обтруситесь і - вперед у невідомо чи світле майбутнє!

І хоча стабільність і передбачуваність буде більш зручною і в ділових, і в особистих відносинах, ви весь час шукатимете оригінальність, несхожість, креатив.

Що стосується кар`єри, Ви будете трохи залежні від рішень і дій вищого особи або впливового компаньйона. Але майже всі представники знаку знайдуть нову роботу, займуть нову посаду: значний зсув в області зайнятості неодмінно відбудеться. Джерело доходу зміниться, але буде стабільним і постійним. Настає період зміцнення матеріального становища, поліпшення фінансової ситуації.

Але вам не вдасться утримати в рівновазі всі аспекти свого життя. «Пощастить у фінансах - не щастить у коханні» - це про вас у 2015 РОці Кози. Можливі конфліктні ситуації з партнером, з'ясування стосунків. Випробувань буде чимало, і завжди вони стосуватимуться взаємин з найближчими людьми.

Разом з тим очікуються гарні новини від родичів. Це зігріє вашу душу.

Всі ваші поїздки будуть продиктовані особистою зацікавленістю, спрагою нових вражень.

А от свої почуття та особисті й тим більше інтимні переживання ви не станете обговорювати навіть з тими, кому довіряєте.

Вам буде складно в умовах, коли не зможете впливати на зовнішні обставини. Зате ви зможете змінити власне ставлення до ситуації і змінити себе. У цьому і буде ваша свобода.

За матеріалами www.magistar.org та інших відкритих астрологічних джерел

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Китайський гороскоп: 12 тварин – покровителів свого року
Західний гороскоп на 2015 рік для знаків зодіаку
Найкращі дні 2015 року - астрологічний календар
Любовний гороскоп на 2015 рік





На правах реклами