Ми у Facebook
19.02.2015, 16:00

У Рівненського аеропорту - новий керівник

З директором Рівненського міжнародного аеропорту Сергієм Піндюріним достроково розірвали контракт — за невиконання його умов. Виконувати обов’язки директора призначили депутата Рівненської районної ради та викладача Рівненського інституту слов’янознавства Ігоря Насинюка.
Про це сьогодні повідомила начальник відділу з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату обласної ради Тетяна Кравчук. Виконувати обов’язки директора призначили депутата Рівненської районної ради та викладача Рівненського інституту слов’янознавства Ігоря Насинюка.

Пан Насинюк — єдиний претендент на посаду директора аеропорту, за якого обласні депутати голосуватимуть на наступній сесії. Перше, що він хоче, — розблокувати рахунки підприємства. Бо через податковий та пенсійний борг аеропорт нині не може користуватися своїми грішми. А вкласти їх потрібно, перш за все, у ремонт злітної смуги, яка хоч і має сертифікат придатності до 2017 року, але потребує деякого ремонту.

У нового керівника амбітні плати. Він заявив депутатам, що хоче домовитися із турфірмами, щоб вони відправляли з Рівного літаки до Єгипту, Туреччини, Іспанії і т.д. Мріє пан Насинюк і про аеровокзал, хоча за останні два тижні аеропорт прийняв лише шість літаків.

Депутати зазначили, що розвиток аеропорту можливий буде лише тоді, коли його візьме на фінансування держбюджет.

Статті до теми:


Через борги «Рівнеазоту» Рівненщині загрожує екологічна катастрофа
Екіпаж підшефного катера "Рівне” подякував рівнянам за підтримку





На правах реклами