Ми у Facebook
20.02.2015, 09:40

Рівненщина: у кишенях чоловіка знайшли 46 патронів

Під час проведення операції «Зброя та вибухівка» в ході проведення оперативно-розшукових заходів здолбунівські оперативники виявили у чоловіка 46 патронів.
На вул. Вілли у Здолбунові під час поверхневого огляду в кишені куртки 49-річного місцевого мешканця виявили та вилучили 30 патронів 5,45 мм калібру та 16 патронів 9 мм калібру.

Усе вилучене направлено на проведення експертизи до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в Рівненській області.
- Відомості за цим фактом співробітники Здолбунівського РВ УМВС внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами), - повідомив начальник Здолбунівського районного відділу міліції майор міліції Олександр Панасюк. - За зберігання боєприпасів зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Районні міліціонери звертаються до громадян про надання інформації стосовно осіб, які можуть бути причетними до незаконного зберігання зброї, боєприпасів чи викликають підозру в причетності до зайняття іншою протиправною діяльністю, які закликають до вчинення протиправних, провокаційних дій (вчинення терористичних актів тощо), а також про факти виявлення підозрілих сторонніх предметів (упаковок, сумок).

Крім того, правоохоронці вкотре повідомляють, що особи, які добровільно здадуть зброю, вибухові речовини або боєприпаси органам влади, звільняються від кримінальної відповідальності за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 263 Кримінального кодексу України.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Мобілізований втік з Рівненського полігону


На Рівненщині чоловік ледь не вмер від переохолодження


Завершено досудове розслідування резонансного вбивства рідним сином викладачки НУВГП





На правах реклами