Ми у Facebook
21.02.2015, 15:30

На Рівненському полігоні проходять підготовку більше трьох тисяч мобілізованих

На Рівненському загальновійськовому полігоні тривають заняття з бойової підготовки для військовослужбовців, призваних за мобілізацією.
Зважаючи на обмежені строки підготовки та необхідність якісної підготовки особового складу до виконання завдань антитерористичної операції, для близько трьох тисяч військовослужбовців заняття з вогневої, тактичної, спеціальної, технічної, медичної підготовки та військової топографії проводяться щоденно.

Як зазначив старший офіцер управління бойової підготовки оперативного командування «Північ» підполковник Петро Василюк, мобілізовані проходять підготовку на полігоні у термін до 45 діб в залежності від військового фаху.

— На сьогодні навчальний план виконується згідно графіку. Завданням керівників навчальних підрозділів, більшість з яких мають досвід АТО, є навчити підлеглих діяти за умов тактичної обстановки, яка постійно змінюється. Завдяки тому, що близько 90 відсотків навчань відведено саме на практичну підготовку відновлення втрачених навиків у військовослужбовців відбувається швидше, — запевнив старший офіцер.

Зокрема, мобілізовані виконують вправи бойових стрільб з БМ-21 «Град», протитанкових гармат МТ-12 «Рапіра», гаубиць, зенітних установок, танків та решти озброєння.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Термінова допомога: на Рівненському полігоні потрібні ліки

Мобілізований втік з Рівненського полігону

Рівненщина: за ухилення від мобілізації п'ятеро березнівчан підуть під суд





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ