Ми у Facebook
22.02.2015, 10:45

На Рівненщині збирали кошти для військових побаченнями

Вдалося зібрати 835 гривень на потреби бійцям.
У м. Дубно пройшов благодійний аукціон побачень, що мав назву «Допоможи солдату». Метою аукціону було зібрати кошти для допомоги солдатам з Дубенщини.

Аукціон стартував 3 лютого в одній із соціальних мереж, що дозволило в режимі «онлайн» проводити «торги». Участь могли взяти особи, які досягли 16-ти річного віку та проживають або перебуватимуть 14-15 лютого у Дубні.

В результаті свої лоти виставили 20 дівчат та 16 хлопців. Зустріч було викуплено із 14-тьма із них, серед яких 11 дівчат та 3 хлопців.

В результаті вдалося зібрати 835 грн. За ці кошти куплено рюкзак (460 грн), комплект термобілизни (220 грн.), балаклаву (80 грн.) та 6 пар шкарпеток (90 грн). Ці речі куплено спеціально під замовлення наших бійців з Дубенщини, частину вже передано особисто їм в руки, іншу частина буде передана через родичів солдатів.

Завдяки благодійному аукціону молодь не лише допомогла солдатам, але й познайомилась із такими ж патріотами та однодумцями, які, взявши участь в аукціоні, також вирішили допомогти солдатам.


За матеріалами прес-служби ДМГО «Національний альянс»

Статті до теми:

Рівненський військовий з передової запевняє, що українські воїни не тікають

На Рівненському полігоні проходять підготовку більше трьох тисяч мобілізованих





На правах реклами