Ми у Facebook
23.02.2015, 11:15

Науковець з Рівненщини розповість про життя мусульман в Україні після 2014 року [+Відео]

Рівненський науковець, кандидат історичних наук, науковий співробітник Національного університету "Острозька академія", перекладач Корану українською мовою Михайло Якубович виступить на прес-конференції "Трансформаційні процеси в мусульманському суспільстві України" у Києві.

Під час конференції науковці піднімуть питання ставлення українців до ісламу та мусульман. Також як вплинула окупація Криму та інші події 2014 року на мусульманське суспільство України.

Рівненський науковець, кандидат історичних наук, науковий співробітник Національного університету "Острозька академія", перекладач Корану українською мовою Михайло Якубович - розповість про вплив подій 2014 року на мусульманське суспільство України.


Крім того, серед учасників прес-конференції:

Саід Ісмагілов - голова «Українского центру ісламознавчих досліджень», муфтій ДУМУ «Умма» - доповідатиме про результати соціологічного дослідження щодо ставлення українців до Ісламу та мусульман;

В'ячеслав Швед - в.о. завідувача відділу історії країн Азії та Африки ДУ (Інститут всесвітної історії) НАН України, к.і.н., доцент - розповість про події в ісламському світі, та їх можливий вплив на Україну;

Людмила Филипович - модератор, завідувач відділом історії релігії та практичного релігієзнавства, Інститут філософії імені Г.С.Сковороди НАН України, доктор філософських наук, професор.


ПЕРЕГЛЯНУТИ ВИСТУП МИХАЙЛА ЯКУБОВИЧА У РЕЖИМІ ОНЛАЙН


СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Переклад Корану Михайла Якубовича нарешті вийшов друком

Викладач з Рівненщини виступив на сходознавчій конференції в Брюсселі





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ