Ми у Facebook
25.02.2015, 07:45

Гороскоп на 25 лютого: перехід на новий рівень

Не зовсім спокійний день – через неуважність, несерйозність і якісь інтриги можливі дрібні помилки, маленькі халепи і фінансові втрати. Важливо сконцентруватись, зосередитись на головному, відкинути все, що заважає – і ви ніби народитесь заново.
Астрологічний прогноз: 25 лютого 2015, середа.

8 місячна доба. Місяць у знаку Близнюків (друга чверть, росте). Сонце у знаку Риб.

Чудово: займатися навчанням, творчістю, громадською діяльністю, спілкуватися з друзями, колегами, однодумцями; змінювати себе і своє ставлення до життя; каятися у своїх гріхах.

Добре: шукати і знаходити нетрадиційні вирішення проблем; ще раз повертатися до справ, які не вдавалися раніше; ставитися до невдач з почуттям гумору та іронії; прибирати й провітрювати приміщення; активно рухатись; гратися і займатися з дітьми; гуляти на свіжому повітрі; знайомитися з новими цікавими людьми; фліртувати.

Не рекомендується: перепрацьовувати фізично і перенапружувати нервово; кидатися з крайнощів у крайнощі; влаштовувати свята і гучні вечірки з алкоголем; сперечатися і сваритися; одружуватися; займатися сексом.

Обережно! Можливі застуди, конфліктні ситуації та непорозуміння, ДТП. Стережіться відкритого вогню та несправних електроприладів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 23 лютого – 1 березня 2015
Найкращі дні 2015 року - астрологічний календар
Західний гороскоп на 2015 рік для знаків зодіаку
Несприятливі години у лютому 2015 року [+ПОРАДИ]





На правах реклами