Ми у Facebook
25.02.2015, 12:45

Рівняни думають, як жити в умовах "космічного" долара

Курс долара "стрибає" щодня. Це ж відразу впливає на ціни в магазинах, а самі рівняни рахують, яка мізерна їх заробітна плата у співвідношенні з доларом.
Чимало рівнян вважають, що ситуацію може змінити звільнення голови Національного банку. Проте, з іншого боку, розуміють, що Гонтарєва - це лише людина у системі.

"Поки одні знімають Гонтарєву, інші думають, як просунути свої товари на експорт, готуються розвивати внутрішній туризм, мізкують, як привабити іноземного студента, пацієнта, вчать мови, мсбо, міжнародне право і т.п.", - написав на своїй сторінці у фейсбук громадський активіст Святослав Клічук.

Під цим же постом у соціальній мережі розпочалося обговорення з приводу того, як рівняни живуть в умовах "космічного" долара.

Oleksandr Melnychuk Зняття Гонтарєвої проблем не вирішить.

Misha Plemyannyk Вчу мову думаю, як заробляти в валюті?
Та думаю над питання їхати чи залишитися...

Svyatoslav Klichuk Якщо є куди іхати і заробляти валюту, то певне тра іхати

Оksana Selepyna Можна працювати фрілансером на закордон

Mykola Hlotov вивчаю і застосовую на практиці практику Європейського Суду з прав людини. вирішити проблему можна лише шляхом розвитку на національному рівні виробництва того, що наразі везуть із-за бугра. якщо будуть свої конкурентні товари, то і від долара менше буде залежності і буде з чим на міжнародний ринок виходити для залучення валюти

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

"Кредатний майдан" озвучив вимоги депутатам Рівного


Рівняни можуть чекати збільшення середніх зарплат у 2015 році





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ