Ми у Facebook
26.02.2015, 08:45

Хто буде вивозити побутові відходи у Рівному

В Рівному визначили підприємство, яке надаватиме послуги з вивезення рідких побутових відходів у місті.
Участь у конкурсі взяло два підприємства — рівненське комунальне підприємство "КАТП-1728" і комунальне підприємство міста Здолбунів.

- Hа засіданні комітету ми розглянули документи двох підприємств, які надіслали їх на конкурс — рівненське “КАТП-1728” і комунальне підприємство міста Здолбунів. Втім, останннє у зв’язку з невідповідністю кваліфікаційним вимогам, якими передбачено, що підприємство, яке претендує на надання цієї послуги має мати укладений договір на злиття стічних вод із "Рівнеоблводоканалом", зняли з конкурсу, - говорить депутат Рівненської міської ради, член комітету з визначення виконавців послуг із вивезення рідких побутових відходів Святослав Євтушенко. - Тому сьогодні конкурс був проведений з одним учасником "КАТП-1728". Це підприємство визначили виконавцем послуг з вивезення рідких побутових відходів і тепер впродовж року воно вивозитиме септики у Рівному. Інші ж підприємці, які нині мають асінізаторні машини та займаються тим, що відкачують септіки, будуть змушені припинити свою діяльність.

Тепер рівняни, які мають пільги на комунальні послуги, можуть отримувати пільги й на вивезення цих відходів. Раніше цим займалися приватні підприємства і тому всі сплачували за послугу однаково.





На правах реклами