Ми у Facebook
01.03.2015, 17:15

У Рівному побували брати Капранови

З нагоди концерту братів Капранових "Любіть Українок" 3 березня у Рівному - відбулася їх прес-конференція.
Музичний проект Дмитра та Віталія Капранових - це потужна лірична нота й вишукана сучасна музика. Це сплетення репу із джазом, виконане на кобзі та на піаніці, основане на міцному національному фундаменті - й це робить продукт унікальним для українському ринку. Брати Капранови називають свою музику "кобза-репом" - і у такому стилі роблять рок, джаз, біт, боса-нову, реггі, блюз та народні пісні. Виконують пісні на слова Олександра Ірванця, Сергія Татчина, Марії Бурмаки, переспівують Kozak System, OT VINTA і навіть AC/DC. У нашому місті відбудеться прем'єра кількох пісень.

Символічно, що прес-конференція відбулася у День народження Лесі Українки, а на наступного дня після концерту 4 березня - виповниться 200 років популярному поету Михайлу Вербицькому, автору гімну "Ще не вмерла Україна", який об'єднав усю нашу країну.

Брати Дмитро та Віталій Капранови висловлювалися афористично й дотепно - і відповідаючи на запитання журналістів.

У відповідь на запитання журналістів, як і коли брати Капранови відкрили свою музичну творчість, Дмитро та Віталій дали таку відповідь:

- Два роки тому ми почали експерементувати з музикою. Ми зауважили, що увагу дівчат можна привернути тоді, коли дівчина знімає один навушник, а коли два - це остаточна перемога. Тому ми вирішили, що треба залізти в голову до дівчат, щоб вони звернули на нас увагу (посміхаються). До того ж ми самі закохані в українську поезію!

Відповідаючи на запитання нашого кореспондента, які пісні з християнськими ідеями допоможуть українцям та українкам перемогти, Дмитро та Віталій Капранови відказали:

- Це передусім християнські пісні на вірші Сергія Татчина. Ми передусім хочемо порадувати українок, адже на їх плечах серйозна праця: і родина, і волонтерство, і навіть політична діяльність.
Наостанок брати Капранови дали привід для роздумів, висловивши такий афоризм: "Гривня знецінюється - тому давайте вкладати в мистецтво".
Брати Дмитро та Віталій Капранови - це найвідоміші брати-близнюки України, письменники, музиканти, громадські діячі. Автори 10 книжок, найпопулярніші з яких - "Мальована історія України", "Щоденник моєї секретарки", "Веселих свят!", "Приворотнє зілля", "Кобзар 2000".

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Брати Капранови заспівають жінкам Рівного





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ