Ми у Facebook
26.02.2015, 12:15

Медсестри Рівненщини поїхали допомагати військовим на Схід

П'ятнадцять жінок з Рівненщини поїхали на Схід аби допомагати мирному населенню в зоні АТО та доглядати поранених бійців в Артемівському військовому госпіталі.
П'ятнадцять жінок з Рокитнівського району поїхали на Схід аби допомагати мирному населенню в зоні АТО. Серед них дві медсестри, які доглядатимуть поранених бійців в Артемівському військовому госпіталі, що на Донеччині. Для цього працівниці Карпилівської дільничної лікарні пішли у відпустку за свій рахунок.

«В Артемівському госпіталі не вистачає медсестер, вони працюють понаднормово. Керівництво закладу звернулось за допомогою до нас, - розповів просвітер Карпилівської церкви ХВЄУ Володимир Бричка. - Інші жінки будуть куховарити для мешканців Слов’янська, котрі втратили свої домівки та проживають у тимчасовому помешканні».

Водночас у зону АТО представники місії «Братерство без кордонів» та церкви ХВЄ в черговий раз повезли благодійну допомогу. Продукти, медичні ліжка, матраци, миючі засоби та будівельні матеріали доставлять у міста Слов’янськ, Рубіжне та Сєвєродонецьк.

За матеріалами прес-служби Рівненської ОДА

Статті до теми:

Ситуація на сході України 25 лютого [КАРТА]

Увага! Допоможіть знайти 22-річного військового з Рівненщини

На “Рівне 1” – нове ток-шоу “Ціна свободи”





На правах реклами