Ми у Facebook
26.02.2015, 17:15

Рівненщина: двох чоловіків засудили за бійку, в якій помер чоловік

Трагедія сталася ще у жовтні 2013 року на Сарненщині.

- У одному із кафе, що в Сарненському районі, виник конфлікт, який переріс у бійку. У результаті − троє чоловіків отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та один від отриманих травм помер на місці, − розповів старший прокурор відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення прокуратури Рівненської області Олександр Станкевич.

Було з’ясовано, що один із обвинувачених, який до того ж був у стані алкогольного спʼяніння, у змові із спільником під час бійки застосував холодну зброю. Двом потерпілим було нанесено ножем не менше 2-4 ударів по тілу та, як наслідок, завдано тяжкі тілесні ушкодження. Ножова травма ще для одного потерпілого, виявилася несумісною з життям.

Згідно рішень суду 22-річному жителю Сарненського району призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 13 років. Його спільника засуджено до позбавлення волі строком на 4 роки з випробувальним терміном строком на 2 роки.

А також засуджені мають сплатити потерпілим 335 тис грн матеріальної і моральної шкоди потерпілим.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Рівненщина: у передсмертній записці жінка написала "до зустрічі на тому світі"


На Рівненщині помер вже четвертий мобілізований





На правах реклами