Ми у Facebook
26.02.2015, 19:00

Прокуратура Рівненщини шукає організаторів "антимайдану"

Органи прокуратури Рівненщини продовжують проводити перевірки законності дій посадовців органів державної влади на місцях під час Революції Гідності. Зокрема, під час перевірки увагу приділено виявленню фактів, пов’язаних з організацією «антимайдану».
Слідчим відділом прокуратури області вже завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно посадової особи одного із медичних закладів області, яка у табелі обліку робочого часу внесла недостовірні відомості про кількість відпрацьованих годин працівника, в той час як останній приймав участь у мітингу на підтримку «антимайдану» (ознаки злочину, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України).

Крім того, прокуратура Рівненської області ініціювала перевірку дій однієї із суддей Рівненського окружного адміністративного суду за прийняття у грудні 2013 року рішення, яке обмежило реалізацію права людей мирно збиратися у м. Рівне.

Відповідні матеріали прокуратури наразі знаходяться на розгляді Тимчасової спеціальної комісії з перевірки суддів загальної юрисдикції.

Прес-служба прокуратури Рівненської області





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ