Ми у Facebook
01.03.2015, 11:15

Обласний перинатальний центр отримав відзнаку якості

Обласний перинатальний центр став першим лікувальним закладом Рівненщини, що отримав сертифікат відповідності міжнародним стандартам якості ISO 9001:2008, ДСТУ ISO 9001:2009.
Щоб довести цей факт, заклад витримав спочатку сертифікаційний аудит – перевірку системи організації надання послуг. Перинатальний було визнано провідним в області щодо запровадження передових технологій та сучасних медичних напрацювань. Також, у цьому році він підтвердив вищу атестаційну категорію.

Сертифікат відповідності міжнародним стандартам медикам вручив провідний аудитор органу сертифікації систем менеджменту ТОВ «Глобал Сертифік» Павло Підгаєць. Ця відзнака підтверджує, що РОПЦ впровадив і використовує систему управління якості у сфері надання допомоги вагітним, породіллям, новонародженим та гінекологічним хворим. У галузі медицини плода і репродуктивного здоров’я перинатальний центр також відповідає міжнародним стандартам.

Довідково: торік РОПЦ надав стаціонарну допомогу понад 5 тисячам пацієнтів. Упродовж року відбулось більше трьох з половиною тисяч пологів. Майже 75 відсотків пацієнток – жительки з районів. Загалом у 2014 році у закладі народилось більше трьох тисяч немовлят. Зокрема, на світ з’явилось 99 двієнь та одна трійня.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

На Рівненщині оновили перинатальний центр за 62 мільйони [+Фото]

Рівненський перинатальний центр назвуть на честь відомого гінеколога

Прес-служба Рівненської ОДА





На правах реклами