Ми у Facebook
02.03.2015, 20:01

Батальйон ДАР дякує жителям Рівненщини

Подяку від волонтерів отримали працівники служби зайнятості і безробітні
Подяку отримав Рівненський обласний центр зайнятості від волонтерського батальйону ДАР за активну громадянську позицію, внесок у підтримку Збройних Сил України та рівненських військовослужбовців.

– Керівництво служби зайнятості та й усі працівники звертаються з власними ініціативами, дуже оперативно відгукуються на запити, які диктує ситуація, та активно беруть участь у волонтерській справі, – каже керівник мобільної групи ДАРу Олександр Федорчук.

Кожен структурний підрозділ служби зайнятості надає посильну допомогу. Восени у Гощанському навчальному відділенні обласного центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості вирішили виготовляти для вояків буржуйки.





Директор обласного центру зайнятості Іван Ткачук підкреслює, що волонтерським рухом об’єднані і працівники, і безробітні, які навчаються різним професіям. Майбутні швачки і кравчині у зимовий період зшили для вояків десятки маскувальних халатів.



Кухарі, які навчаються на базі Рівненського відділення, вже зробили понад 1т 200 кг корейської моркви для вітамінного раціону військовослужбовців.

Статті до теми:

Ситуація на сході країни станом на 2 березня

На рівненському полігоні потребують цвяхів





На правах реклами