Ми у Facebook
03.03.2015, 18:15

Острозька академія у трійці лідерів за якістю абітурієнтів

Острозька академія посіла третю сходинку серед класичних університетів та шосту загалом у рейтингу вишів України за якісним показником абітурієнтів.
Рейтинг кращих вищих навчальних закладів за балом вступників складений у рамках проекту «Вища освіта в Україні» з метою представлення об’єктивної інформації про перебіг вступної кампанії в Україні, основаної на статистичних відомостях ресурсу ІС Конкурс vstup.info.

Рейтинговий список вищих навчальних закладів будується на обрахуванні середнього балу всіх зарахованих абітурієнтів або середнього балу всіх поданих заяв серед бакалаврських спеціальностей. Для визначення середнього балу використовуються лише результати ЗНО та додаткові бали за міжнародні та всеукраїнські олімпіади, а також за захист наукових робіт МАНу, бали за іспити не враховуються. Для укладення загального рейтингу всіх навчальних закладів було відібрано лише найбільші з них, які готують бакалаврів із понад 10 напрямів.

Нагадаємо, що Острозька академія у десятці рейтингу прозорості університетів

Острозька академія лідирує серед університетів за якістю набору на спеціальність «Журналістика». Зокрема, середній бал абітурієнта-2014 становить 185,8.

Статті до теми:

Вступ-2015: як за 2 дні ви можете підготуватись до вступу на журналістику

Острозька академія - єдиний український виш, який потрапив у Книгу рекордів Гіннеса





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ