Ми у Facebook
04.03.2015, 11:00

Рівненський ветеран здобув золото на «Кубку Прикарпаття» з плавання [+Фото]

59-літній викладач Рівненського кооперативного економіко-правового колледжу (РКЕПК) Іван Давидюк здобув найвищу нагороду на престижному ветеранському турнірі у Франківську.
На зимовому чемпіонаті України з плавання серед ветеранів на «Кубок Прикарпаття», який відбувся в Івано-Франківську, Іван Давидюк, заступник директора з виховної роботи Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу, виборов переше місце у плаванні на дистанції 50 м (батерфляй).

В змаганнях взяли участь понад сто найсильніших ветеранів-плавців із Києва, Черкас, Чернівців, Одеси, Львова, Вінниці, Хмельницького, Калуша, Івано-Франківська та, звісно, Рівного. Найстаршому учаснику «перегонів на воді» було 76 (!) років.

Варто окремо відзначити, що всі спортсмени у минулому були переможцями всеукраїнських та міжнародних змагань.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Кузнецовську ветерани РАЕС виграли волейбольний Кубок афганців

Плавець з Рівного у Франції встановив новий рекорд України

Довідка «ОГО». Давидюк Іван Никифорович – заступник директора з виховної роботи РКЕПК, викладач вищої категорії, майстер спорту СРСР з літнього багатоборства.

Дата народження – 10.02.1956 р. У 1979р. закінчив Львівський державний інститут фізичної культури за спеціальністю «Фізичне виховання». Викладає дисципліну: «Фізичне виховання». Педагогічний стаж роботи 33 роки.







На правах реклами