Ми у Facebook
05.03.2015, 07:45

Гороскоп на 5 березня: тримайтесь ближче до позитивних людей

Активний, енергійний, творчий день. Буде багато спілкування, можливі сплески емоцій – як позитивних, так і негативних. Ще б пак – сьогодні ввечері на небі Повний Місяць (Повня)!
Астрологічний прогноз: 5 березня 2015, четвер.

15 місячна доба. Місяць у знаку Діви (друга чверть, росте/ПОВНЯ). Сонце у знаку Риб.

Добре: ділове та дружнє спілкування; навчання і творчість; цікаві зустрічі, проекти, семінари, тренінги, дискусії; вирішення різних формальних питань (довідки, заяви, звернення за допомогою, отримання згоди керівництва, офіційних установ); пізнавальні екскурсії, ділові поїздки та відрядження; конкурси та змагання.

Не рекомендується: позичати гроші; брати кредити під заставу; займатися валютними операціями; купувати новий одяг та товари не першої необхідності; приймати несподівані подарунки; сіяти та пересаджувати розсаду; інтимні стосунки з новими знайомими; займатися сексом; влаштовувати сцени ревнощів та фінансові розбірки; вживати алкоголь та сильнодіючі ліки.

Обережно! Уникайте сімейних суперечок, не сперечайтесь з рідними та близькими навіть якщо ви сто разів праві. Відкладіть з’ясування стосунків з коханими на більш сприятливий день. І взагалі стережіться всіх нервово збуджених, неадекватних людей!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Місяць уповні: що можна і чого не можна
Гороскоп на тиждень 2 - 8 березня 2015
Найкращі дні 2015 року - астрологічний календар
Несприятливі години у березні 2015 року [+ПОРАДИ]
Ежедневный лунный гороскоп покупок





На правах реклами