Ми у Facebook
05.03.2015, 14:15

Рівненські кікбоксери у Тернополі здобули Кубок та сотню медалей [Фото+Відео]

Збірна Рівненської обласної федерації кікбоксингу (РОФК) «Будокан» у Відкритому Чемпіонаті Тернопільської області Федерації кікбоксингу WAKO здобула майже сотню медалей різного гатунку та кубок за перше командне місце.
Місто Рівне на змаганнях представляли понад сто спортсменів. Головний тренер федерації «Будокан» Ростислав Саєнко пояснив це тим, що вже найближчим часом на його підопічних очікує Чемпіонату України. Саме тому до Тернополя поїхало максимальне число кікбоксерів, аби «перевірити боєм» та зробити відбір претендентів на участь у серйозних всеукраїнських змаганнях.

Крім представників нашого міста та господарів-тернополян на турнірі боролися за медалі також бійці з Івано-Франківської, Львівської, та Волинської областей. Загалом турнір зібрав до чотирьохсот учасників.

Щодо самих боїв на рингу, то найефектнішим став виступ сьогоднішнього лідера РОФК «Будокан», майстра спорту України, учасника Чемпіонату Світу, двадцятишестирічного Олександра Соколюка. Його бій за чемпіонство став справжньою окрасою турніру в Тернополі, за що рівнянин від організаторів отримав приз «За майстерність» - повний медальний список рівненських бійців.

За підсумками турніру у Тернополі у РОФК «Будокан» сформовано збірну команду федерації для участі у Чемпіонаті України серед ДЮСШ та спортивних клубів. Змагання відбудуться 14 та 15 березня у Хмельницькому.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Кубку світу з дзюдо рівненські спортсмени вибороли 9 медалей
Рівненчани відзначилися на Чемпіонаті України з пауерліфтингу
Борець із Рівного переміг у Чемпіонаті України та потрапив на Чемпіонат Європи













На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ